Store Store Store Spaccio

Kläder Outlet undertecknat: efter mer än 60 års erfarenhet i ‘området’ kläder, beslutade butik hus chefer 1995 att ge ny kraft åt sin närvaro i branschen: ‘målet att hitta en verkligt innovativa affärsprojekt och fortfarande okänd till den italienska marknaden.

Under andra halvan av nittiotalet signalerar den amerikanska marknaden ‘explosion av formeln för’ Outlet: Damkläder butik, män, idrotts- klädaffär och även nu på nätet klädaffär. Av denna anledning, de nuvarande ägarna från Milano resa till USA för att träffa företagare, analysera stil och arterna av erbjudanden och bestämma en modell ansåg också exporteras från oss.

Under de första åren inte lätt att övertyga företag av potentialen i denna typ av marknad, undertecknade klädaffär, särskilt för distribution: direkta produkter mot ‘utloppsorgan utvidga varumärket till en ny kvalitet på marknaden, radikalt annorlunda och alternativ till av lagerhus, reserverat för defekta föremål eller gamla samlingar.

All ‘i början av klädaffär säljs endast leder d ‘kläder tillsammans med trendiga amerikanska produkter och en stark vädjan till den italienska marknaden: det finns så rå aluminium lampor Canal Street, uppkallad efter en berömda New York gatan och dukar och kökshanddukar Rugbarn dubbla ansikte, handvävda tyger i South Carolina, med dekorativa motiv inspirerade av den amerikanska folktraditionen.

Då råder valet att fokusera nästan sclusivo på klädbutik.

Sedan 1998 bröt boom av ‘outlet, herrkläder butik, kvinnor och idrott, med klar Store House:

exklusivt partnerskap med varumärken av hög kvalitet, jämn nisch

distribution av samlingar av ‘förra året med de föreslagna högvärdiga objekt

litet hörn tillägnad andra val, alltid med stor genomskinlighet

fortsatt politik rabatter som sträcker sig från 30% till 70% av det ursprungliga priset

kvalitet och noggrannhet i kundservice (eventuellt garanteras av varumärke)