Julen ger tillbaka glada minnen

Julen ger tillbaka glada minnen

Jag älskar allt om uppbyggnaden till dagen. gillar att vänta på WrestleManiaas spänning att komma, minus huvudlås och björnkramar!

Det finns så många saker jag älskar om semestern och så många ögonblick etsade i mitt minne som tar mig tillbaka till när jag var åtta år gammal. Från att hänga julljus på vårt hus för att dekorera det största trädet som min pappa kunde hitta, var jul alltid en mycket speciell tid.

Har du sett min pappa rätt? Han var enorm! Föreställ dig hur stora våra träd var!

När jag växte upp var min pappa WWE Superstar Jim (The Anvil) Neidhart borta för det mesta av året och utövade världen runt. När min pappa kom hem från att vara på väg, ibland så länge som en månad i taget, skulle han se till att verkligen göra speciella stunder som hemma räkna.

Dessa stunder förstärktes på julen. Det var alltid det bästa Gå Ner I Vikt På En Vecka att ha min pappa hemma för semestern! Vi kände oss så välsignade. Min pappa och min mamma gjorde verkligen till oss att Neidharts hade semestertraditioner.

Jag inser nu att mina föräldrar verkligen skapade stunder från vår barndom som skulle stanna hos oss för alltid.

En av mina favorittraditioner var att hjälpa min mamma laga vår julmiddag, som vi alltid gjorde på julafton. Min mamma lärde oss hur man gör sin specialitet i köket: hemlagad äppelpaj.

Vi skulle hjälpa henne att hugga äpplen och hon lärde oss även hur man gör den perfekta pajskorsan. Vi hade alltid speciella godisar som bestod av morötter Viktminskning Tabletter och russin avsedda med en anteckning för Santa renar också. Spoiling Rudolph var högsta prioritet.

Efter att vi slukat vår julfest, skulle förhoppningen om julmorgon börja! Mina systrar och jag skulle vara fast beslutna att stanna upp hela natten för att fånga Santa att lägga ut våra gåvor. utan att falla i vila. Gryningen började bli snabb, men det var det bästa kraschen i mitt föräldra rum och vaknade upp för att öppna våra presenter.

Tänk på de fantastiska julminnena och traditionerna för sent, det fick mig att undra vad några av mina WWE-kollegor håller nära och kära till sina hjärtan denna årstid. Så jag frågade.

Under tur i Peru fick jag chansen att fråga några andra superstjärnor vad deras favoritferietraditioner är.

Tyler Breeze berättade för mig att dekorera julgranen helt med skräddarsydda smycken med ansikten av sig Gå Ner I Vikt På En Vecka själv och WWE Superstar Fandango är hans tradition. (Tyler Breeze spelar en arrogant karaktär i WWE!)

Zack Ryder sa att som barn var allt han någonsin önskade WWE actionfigurer och han minns fortfarande en Macho Man actionfigur som han fick från sin pappa till jul som barn. Zack sa nu, han skämmer bort sin brorson med actionsiffror av nuvarande WWE Superstars som AJ Styles och Dolph Ziggler. Woo woo, du vet det! (Den Zack fångstfrasen förresten.)

Tidigare WWE Champion Jinder Mahal sa att hans händer ner favorit semester tradition bakar kakor med sin familj. Vem skulle ha trott att den moderna Maharajah kunde baka? Vi lär oss något nytt varje dag.

Vi vet alla WWE legend Mick Foley älskar allt Santa när det gäller semestern. Kom ihåg att tiden Stone Cold Steve Austin gav Santa Stone Stone Cold Stunner på Monday Night Raw? Yeesh. Det är inte i linje med julens ande.

Juldisplayen förlorar blyren

Juldisplayen förlorar blyren

Var är Rudolph?

Att frågan Sharon Fegan frågade på tisdag efter en av hennes mest välskötta ägodelar blev stulen sin gård över helgen. Ledningsrengöringen, komplett med en elektrisk röd näsa ledde inte längre till den förpackade lasten.

cop sa att det var förmodligen ungar, Går Man Ner I Vikt sade 68-åriga Gå Ner ett Kilo I Veckan mormor som blev bedövas av spekulationen. sa, varför jag dekorera för barnen, det har varit mer än bara barn som har märkt den extra ansträngning som Fegan går till Går Man Ner I Vikt varje år, eftersom hon har varit en repetitionsvinst i det årliga semesterdekorationsprogrammet. Faktum är att hon fick ett certifikat av Värdering från City Beautification Committee 2010 för hennes juldisplay.

pappa och mor gjorde det för oss när vi var barn, sade Fegan, som stolt har hållit familjetraditionen under alla år.

Fegan, som köpte en lagringshölje bara för att hålla alla sina juldekorationer säkra från elementen under lågsäsongen, beräknat att det tog henne en bättre del av två dagar och till och med lite hjälp för att få uteslutet utomhus redo för den kommande säsongen .

Hon hade inte förlorat sin julkänsla trots stölden eftersom hon var jobbig på jobbet och fick trädet klart innan han intervjuades om Rudolphs försvinnande.

Renet kom i Fegan besittning som en gåva från hennes kusin Pat Wilcox. De byggdes i Seymour, Wisconsin av Wilcox före hans död och har fungerat som en årlig påminnelse om hennes nära band med sin kusin.

Jag insåg att Rudolph var borta, som bara gjorde mig sjuk, sa hon.

Trots stölden och skadorna på en närliggande jultomten som inte längre tänds efter händelsen, har Fegan inga animositet gentemot skyldige eller synder.

skulle bara vilja Rudolph tillbaka, sa hon och tillade att hon inte är intresserad av att se de involverade åtala. Jag älskar barn, jag vill definitivt inte ha något att hända med dem, jag vill att de ska lära av sina misstag. talesman för Sault polisavdelning sade att Fegan inte är den enda personen i staden som utsätts för denna verksamhet med ett halvt dussin andra klagomål under de senaste dagarna med stöld eller förstörelse av semesterdekorationer. Majoriteten av dessa händelser har inträffat i det som löst beskrivs som stadens södra sida.

Juldekorationer på stor skala

Juldekorationer på stor skala

Colonial Williamsburg och Busch Gardens står inför en ansträngande uppgift rubrik i december: dekorera till jul.

Båda destinationerna lägger på utarbetade och periodvisa lämpliga visningar av semesterfiner, och båda tar månader med planering och veckor av händer på jobbet innan det första ljuset tänds eller den första carolen spelas.

Dippre och cirka 30 andra ansvarar för att sätta upp utomhus- och inomhusferieutsmyckning i det historiska området, som är klädd från gata till gata med bågar, banderoller, kransar och julgranar, alla designade av landskapspersonalen.

Dekorera världen

Julgranarna är en blandning av äkta och falskt. Julgranen i Merchants Square och träden inuti hotellen är syntetiska, säger Anna Cordle, som arbetar i PR på Colonial Williamsburg.

‘Vi dekorerar ganska Gå Ner ett Kilo I Veckan mycket världen’, säger Carl McColey, kolonial Williamsburg Gå Ner I Vikt På En Vecka direktör för underhåll av anläggningar.

Området Dippre s team måste täcka med dekorationer är överväldigande att överväga.

‘Jag tänker inte med tanke på dem. Det skulle freak mig ut, sa Dippre. ‘Jag vet att vi gör över 100 byggnader.’

Dippre kunde inte ge specifika siffror för hur många dekorationer hon beställer eller hur mycket hon budgetar.

‘Jag vet inte,’ sa Dippre. ‘Jag beställer förmodligen ett par hundra kransar. Det är nog mer än det. De färska sakerna vi byter ut. ‘

Den ursprungliga dekorationen är en stor ansträngning, men att se till att det finns färskt kransar och frukter som leder fram till jul är också en syssla.

Dippre sa att människor och djur kommer att äta de frukter som visas.

‘(Frukterna och kransarna) får mycket missbruk’, sa Dippre. För att säkerställa friskhet har hon en vana av arbetare som kontrollerar dekorationerna varje morgon och om saker behöver bytas ut ersätter de dem.

‘Folk tror att vi använder magisk frukt eller gör något Gå Ner I Vikt På En Vecka för frukt så det varar,’ sa Dippre. ‘Det är bara uppdaterat ständigt.’

Bäst det kan vara ‘måndag, tisdag, onsdag och fredag ​​kör vi så fort vi kan’, sa Dippre. ‘Det är bara en process och beror på vad vädret är.’

För Dippre är dekoration och landskapsarkitektur till jul ett jobb på åtta månader och hon gillar att se till att varje detalj redovisas.

‘Jag’ är väldigt picky om hur allt ser ut, ‘Dippre sa.’ Vissa människor kommer bara för en dag. Så det måste vara det bästa det kan vara varje dag. ‘

Kulminationen av Dippre s arbete kommer att vara på den första helgen i december vid den officiella kickoffen för semesterns årstid på Colonial Williamsburg.

Dippers motivation är enkel.

‘Det handlar om gästupplevelsen’, säger Dippre. ‘Jag har folk kalla mig alla under året och frågar när vi börjar dekorera till jul eftersom de vill planera sin semester.’ Dekoratörerna på Busch Gardens började förbereda första veckan i november strax efter Howl O Scream.

De vanliga jultema, som godisrottor, prydnadsföremål, displayren och kransar, är på plats.

‘Det är en lång process, säger Phil Raybourn, Busch Gardens Senior Production Manager för konsumenthändelser.’ Vi har ett bra besättning här som fungerar väldigt hårt. Det är ett lagarbete. ‘

, är en månadslång semestertävling med 8 miljoner ljus av olika färger, två barns lekplatser och otaliga juldekorationer.

Juldekoration tävlar till Minion Mania i Indiana hem

Juldekoration tävlar till Minion Mania i Indiana hem

NY ALBANY, IND. (WHAS11) En stadsdelens dekorationskonkurrens har nu omvandlats till Minion Mania.

Du vet karaktärerna Gå Ner ett Kilo I Veckan som blev så populära i filmen Me

‘Min granne och min son hade en julkonkurrens, sa Går Man Ner I Vikt Michael Pourteau.’ Det var lite involverat, och det blev lite galet. ‘När Michael Pourteau kommer in i ett projekt går han ut.

‘Jag lever för det, sa Pourteau. Gör hellre något för någon annan än gör det själv. Det är jag.’

Två dagar jobb och 70 minions senare var hans 2017 semesterdekorationer färdiga.

‘Det finns en förlängningskabel mardröm där ute, sade Pourteau.

Det finns minions överallt du ser ut.

‘Du ser barn ute på trottoaren hoppar upp och ner som bara inte kan tro det, sa Viktminskning Tabletter Pourteau. nästan verkliga och de älskar bara det. Det är värt varje minut att bara ställa upp för barnen att komma ut och se här. Det är fantastiskt för dem. ‘

Nu tack vare kraften i sociala medier är glädjen spridd över hela världen ett klick i taget.

‘Det är galet, sade Pourteau. ett litet litet hus, här i New Albany, det är bara galet. Innan solen går ner kan du se bilar från ena änden av gatan till den andra änden. ‘

Juldatum vald för att anpassa sig till hedniska festivaler

Juldatum vald för att anpassa sig till hedniska festivaler

Pakistanska kristna deltar i en ljuskarlstjänst före jul på en lokal kyrka i Lahore, Pakistan, söndagen den 18 december 2016. Chaudary) Den tidiga kyrkan firade Kristi födelse som de gjorde korsfästelsen och uppståndelsen. Exakta tider finns i Bibeln för båda dessa händelser. Men Bibeln identifierar den 25 december som den dag då Kristus föddes. Juldatumet valdes ut under det fjärde århundradet av kyrkliga ledare i Rom, eftersom årstiden sammanföll med populära hedniska festivaler som hölls nära vintersolståndet, enligt pastor John MacArthur Grace till dig hemsida. Tanken var att jula vädja till så många av de icke-kristna revelers som möjligt. Vintersolståndet inträffar i december på norra halvklotet och är tiden för årets längsta natt. Många i det romerska riket dyrkade solen och brände Gå Ner ett Kilo I Veckan bränder under vinterns festivaler och syftade till att ge solgudstyrkan för att bli ljus igen. Tillägget gjorde år 274 romerska kejsarens Aurelian den 25 december festivalen Sol Invictus ( Unconquered Sun), låna stöd för tanken att kyrkan plockade datumet för att vädja till så många vantro som möjligt. Sidan säger att förutom Clement, en kristen lärare i Egypten, är Kristi födelsedag inte nämnt förrän det fjärde århundradet. Clement skrev omkring 200 e.Kr., Sade att kristna grupper hade cirkulerat vårmånaderna som Kristi period kommer in i världen. Mer än tre århundraden efter Kristus födelse, blev 25 dec. Dagen listad i en mitten av fjärde århundradet Viktminskning Tabletter romerska almanacken av dödsdatum för kristna ledare och martyrer. föddes i Betlehem i Judea, skrevs av datum 25 december. 25 antogs i västra romerska riket och 6 januari i öst. Datumet den 6 jan innehåller ofta också att fira Magi som förde gåvor till den nyfödda kungen. Det datumet ses fortfarande av någon i den östra kyrkan. Omkring 2 miljarder människor runt om i världen firar jul, inklusive nio av 10 i Gå Ner I Vikt På En Vecka Amerika. innehåller 81 procent av alla icke-kristna, säger Pew Research Center. Hade en lycklig 2018Holiday seasonMore >> SC-sheriff vill att du ska skydda din valentin genom att skriva in gun raffleSC sheriff vill att du ska skydda din valentin genom att skriva in pistol raffleUppdaterad: torsdag den 8 februari 2018 5:25 PM EST2018 02 08 22:25:13 GMTThe Clarendon County Sheriff’s Office vill att du ska kunna bära armar med den du älskar i många år framöver. (Källa: Clarendon County Sheriff’s Office / Facebook) Clarendon County Sheriff’s Office vill att du ska kunna bära vapen för den du älskar. Clarendon County Sheriff’s Office vill att du ska kunna bära vapen för den du älskar. Folk som fastnar på rider på Disneyland på grund av makt outagePeople fast på rider på Disneyland på grund av strömavbrottPostad: onsdag den 27 december 2017 15:39 EST2017 12 27 20:39:38 GMTUppdaterad: onsdag den 27 december 2017 16:44 EST2017 12 27 21:44:43 GMTSome besökare på Disneyland i Kalifornien är fast på ritt på grund av ap ower outage. (Källa: Jae C. Hong / AP) Disneyland är inte säker när kraften kommer tillbaka, men evakuering från åkattraktionerna är ordnad. Det är inte säkert att strömmen kommer tillbaka, men evakuering från åkattraktionerna är orderly.Santa lyser semester för 5 år gammal som förlorade sin pappa Santa Brightens semester för 5 år gammal som förlorade sin pappaUppdaterad: lördag den 23 december 2017 09:11 EST2017 12 23 14:11:22 GMT

Juldagens stängningslista

Juldagens stängningslista

TRANSPORT: Valley Transit bussar och Dial A Ride skåpbilar kommer inte att fungera söndag och normal service kommer att fortsätta måndagen. Arbetsåtkomstprogrammet kommer Går Man Ner I Vikt att fungera båda dagarna för schemalagda kunder. Administrativa kontor stängs måndag.

DAMKROSSNINGAR: Korsningar Nedre monumentala, lilla gås och nedre granitdammar Viktminskning Tabletter kommer att stängas måndag.

BIBLIOTEK: Walla Walla Public Library och Milton Freewater Public Library Gå Ner I Vikt Snabbt Piller kommer att stängas lördag, söndag och måndag. Båda återupptar tisdag.

GARBAGE: Walla Walla-staden kommer att samla måndagens soprutter på tisdag. Återvinningspaketet för Walla Walla-boende kommer att vara på samma schema. Milton Freewater samlar in fredagens rutter idag och måndagens soprutter på tisdag. kommer att samla på sina vanliga scheman men tidigare än vanligt. Kunderna behöver ta det ut genom natten innan.

Juldagen New Orleans

Juldagen New Orleans

Vad gör du på juldagen i New Orleans? Många människor spenderar tid i familjen och vännernas hem, men Crescent City lever med aktiviteter som du kan ta in före eller efter julbesök.

Här tar vi dig på en resa genom Går Man Ner I Vikt staden från Gå Ner ett Kilo I Veckan midnatt på julafton till midnatt (eller senare) på jul.

Detta festliga schema med semesterglädje är perfekt för vuxna som vill utforska staden ensam, eller för dem som söker efter något att göra före eller efter semestermåltiden och nuvarande öppning.

Det här schemat är så förpackat att du troligtvis inte skulle kunna göra allt, men vi har något för dig oavsett vilken tid Viktminskning Tabletter på dagen du befinner dig och är gratis.

Om du vill gå till midnatt Mass på julafton, är det bästa rådet att välja en kyrka och komma dit tidigare, så du kan hitta en plats. De flesta kyrkor har underbar julmusik innan tjänsterna börjar. Du har ett antal alternativ i hela större New Orleans-området, inklusive St. Louis-katedralen i Jackson Square i franska kvarteret och Mater Dolorosa Church vid 1230 S. Carrollton Ave.

Vårt förslag: Gå till Jesuits kyrka, Immaculate Conception, 130 Baronne St., (bild ovan), för då kan du, efter mässan, gå över gatan till Roosevelt Hotel. (Se mer om Roosevelt nedan.)

Medan du inte missar Head Pastry Chef, Deborah Heyd, Peperkakskärm i Teddy Caf I år skapas Santa NOLA Shotgun House. Denna skärm är 10 meter lång, 10 meter lång och 6 meter bred och tog cirka 350 timmar att skapa. (Se fler bilder av pepparkakor hagelgevärshuset här.)

Hotell över hela CBD och franska kvarteret dekorerar till jul. Läs den här funktionen på en halvdukad pepparkaka med några ganska spektakulära här: ‘Besök stora pepparkakshus i New Orleans hotelllobbyar.’

Juldag snöstorm tar sikte på Dakotas

Juldag snöstorm tar sikte på Dakotas

De flesta av Dakotas och sydvästra Minnesota hade förvandlats till en glatt röra på grund av frysande regn söndag morgon innan snö kom senare på dagen när temperaturen föll.

Det har Går Man Ner I Vikt varit en vit men smidig och rörig jul för de norra slätten och några västliga stater.

De flesta av Dakotas och sydvästra Minnesota hade förvandlats till en glatt röra på grund av frysande regn söndag morgon innan Gå Ner I Vikt På En Vecka snö kom senare på dagen när temperaturen föll.

‘Mellan isen och snön, och vindar skriker som galen, kommer det inte att vara Viktminskning Tabletter något att flytta’ fram till sent på eftermiddagen, sade National Weather Service meteorolog Greg Gust i Grand Forks, North Dakota. ‘Då gräver den tiden.’

Gusts råd till semesterresenärer: ‘Stanna.’

En snöstorm varning gällde för de flesta av North Dakota, västra South Dakota och en liten del av östra Montana genom måndag, med förväntade snö totals 8 till 15 inches och vindar upp till 55 mph.

South Dakota Department of Transportation meddelade den sista söndagskvällen av Interstate 90 från Wyoming gränsen till Chamberlain en sträcka på cirka 260 miles. ‘Det frostiga regnet från tidigare idag och droppe temps har skapat isiga och smutsiga vägar, fallande snö och ökande vindar skapar noll siktförhållanden i väst’, sade avdelningen i ett uttalande.

Upp till en tum is kan ackumuleras i centrala Minnesota, och vädret har sagt att alla som ‘måste resa’ borde ha extra ficklampa, mat och vatten.

Regn och eventuella stormer berodde på att flytta genom delar av Kansas, Missouri, Texas, Oklahoma och Nebraska på söndag.

Juldag eld visar Dearborn County familjen sant meningen med semestern

Juldag eld visar Dearborn County familjen sant meningen med semestern

varna dem att lämna genast.

‘Jag går till köksdörren, jag griper handtaget, jag brände min hand, jag tog backen och såg att det var en stor boll av eld, att hela baksidan av huset brann upp’, sa Karla Rena Campbell, mamma och husägare.

Allt i hemmet var förstörda möbler, kläder och presenterna Karla och hennes man Greg, skulle ge Gå Ner ett Kilo I Veckan till deras första barnbarn, Gå Ner I Vikt På En Vecka en 3 veckors gammal tjej som de träffades för första gången samma dag.

De tror att elden startade hemifrån Viktminskning Tabletter från elektriska orsaker bara några meter ifrån där de skulle ha öppnat julklappar med familjen senare den dagen.

Men olyckan har inte blivit familjens ande. Campbell har funderat på den sanna meningen med semestern.

‘Det handlar om människor och hjärta. Det är så många bra människor. Jag är förvånad när du har något sådant hänt, det överväldigar ditt sinne, säger Campbell.

Familjen kunde fortfarande vara tillsammans och byta presenter.

Men de gåvor och materiella saker som Karla sade är inte vad semestern handlar om.

‘Vi är välsignade för att ha den natten tillsammans eftersom det kunde ha varit värre än vad det var. Så vi är tacksamma att vi alla har varandra, alla dessa materiella saker kan de ersättas i livet, men vi kan inte, säger Campbell .

Nu hjälper människor från samhället och bortom Campbell s genom att donera sina egna kläder och väsentliga saker.

Händer och fötter har skapat en donationsplats för familjen där 100 procent av intäkterna går till att hjälpa familjen att bygga upp och återgå till en normal känsla.

Julbutiken gör kyrkans fristad till fri köpcentrum

Julbutiken gör kyrkans fristad till fri köpcentrum

Julen kom lite tidigt i år för cirka 500 shoppare tack vare South Potomac Churchs årliga julaffär.

På lördagen vände den vita viken kyrkan sin helgedom till ett köpcentrum, komplett med leksaker, smycken, elektronik, kläder och mer, som alla gavs bort, helt gratis.

‘Som alltid, många hjärtvärma historier från dem som kom för att handla och än en gång, levde vi ut versen i Apostlagärningarna 20:35,’ Kom ihåg de Gå Ner ett Kilo I Veckan ord som Herren Jesus själv sa: ‘Det är mer välsignat att ge än att ta emot, ” Cindy Barnes, en av evenemangets arrangörer, sa i ett mail efter händelsen.

Barnes sa att de första shopparna kom över en dag i förväg och många fanns uppe Går Man Ner I Vikt genom natten. När dörrar öppnades på fredag ​​morgon, blev inköparna upptagna i grupper på 60 för att handla på golvet i 20 minuter vardera.

Varje familj fick 10 ‘Angel Dollars’ som kunde användas för att köpa varor på golvet. Inga Angel Dollars krävdes för kläder.

När bord och hyllor blev låga fylldes volontärer med extra föremål. Barnes sa att cirka 150 volontärer bidrog till att göra evenemanget möjligt.

‘Det är en sådan gruppinsats,’ sa Barnes.

I år blev också kvinnor ombedda att fylla i ett kort med objekt som de personligen behövde. Innan de lämnade skulle en volontär presentera dem med en påse som innehöll en vara från deras lista.

‘Det sista man gör är att få saker för sig själva, så vi kom fram till det här konceptet, där de sätter sitt namn och nummer och cirklar deras behov, och sedan har jag frivilliga jag ringer personliga shoppare, handlar egentligen för några saker De lämnar, de ‘hängde en väska’, sa Barnes.

Alla de nya och försiktigt använda föremålen på julaffären var donationer, sa Barnes.

‘Donationerna har just varit otroliga i år,’ sa Barnes. ‘Inte bara med varor utan även pengar [donationer]. Anden att ge har varit fantastisk.’

Alla kvarvarande föremål donerades till krokar och hängare, en butik i La Plata, som gynnar Spring Dell Center, som serverar vuxna med funktionshinder.

Barnes, tillsammans med hennes systrar Sandra Copeland och Toni Etter, tog över evenemanget för 10 år sedan, när det var i fara att stanna på grund av brist på arrangörer.

Istället utvidgade de programmet, vilket innebar tusentals donerade objekt, inklusive i år, över 80 cyklar och 12 nya bilstolar.

Huntington-baserade J Portable Toilet och Septic Inc. donerade användningen av portapottor.

Bike Doctor of Waldorf donerade 27 renoverade barns cyklar erhållna genom sin handel i programmet.

Bike Doctor co ägaren Chris Richardson sa att detta är det fjärde året som de har donerat cyklarna till julaftonet.

‘Vi vill göra något runt semestern för att ge tillbaka till samhället,’ sa Richardson. ‘Att göra Gå Ner I Vikt Snabbt en skillnad för samhällsnivån är verkligen kul för oss.’

Barnes sa att det finns ett antal berättelser hon har fått höra om människor som har kommit till julaffären. En kvinna tog mycket kläder, för det visade sig att hon inte hade någon värme.

‘Vi kan verkligen inte döma. Ibland ser det ut som att det är en girig sak, det är verkligen ett behov som du eller jag inte har någon erfarenhet av, så våra tankar går inte ens där, säger Barnes.