Jul på Harbourfront Theatre i Summerside inkluderar semestermusik och teaterproduktioner

Jul på Harbourfront Theatre i Summerside inkluderar semestermusik och teaterproduktioner

Det börjar se mycket ut som jul när du går genom dörrarna på Harbourfront Theatre. Harbourfront-frivilliga har omvandlat teaterlobban till en festlig jubelstans för att sparka ut semesterferien på Harbourfront.

I december välkomnar Harbourfront många juldynamiska framträdanden till scenen. Fandango musikspelare presenterar Dickens A Christmas Carol: Broadway Musical nov 24, 25 och 30 samt den 1 och 2 december.

Den 8 december utövar studenter från Atlantekademin för utövande konster spektakulär, en kväll med musik och teater och julafton för alla att njuta av.

När det gäller Harbourfront själv presenterar teatern två utställningar av denna julsäsong: Trio BBQ Christmas den 9 december och för semestern den 15 december. Trio BBQ Christmas är en tvåspråkig semestershow med franskt kanadensiskt band Le Trio BBQ med sångare Katerine Desrochers, trummis V Boucher och frisörkvartett VoxA4. Studenter från Summerside kommer att gå med i bandet för en sång under natten med rockroll och zigensk inspirerad jazzjulmusik.

Den 15 december återkommer helgdagarna till hamnstadiet. Don Fraser tar Catherine O Marlane O Caroline Bernard, Kendall Docherty och Reindeer Express-bandet till Harbourfront för en natt med julklassiker och nya semesterns hits.

för semestern är känd Gå Ner I Vikt Snabbt Piller som en julfavorit Viktminskning Tabletter här på ön, noterade Harbourfront teatermarknadsföringskoordinator, Brenna Boudreau.

Det är verkligen en upptagen månad för Islanders, men vi vill uppmuntra människor att sakta ner och ta sig tid att verkligen njuta av den här säsongen. Kommer till teatern är det perfekta sättet att tillbringa en avkopplande natt med de du älskar, föreslår Går Man Ner I Vikt Harbourfront verkställande direktör Kieran Keller. kan komma att bli underhållen istället för att vara upptagen med att göra den underhållande denna högsäsong. Måndag till fredag, och eventuella extra helgdagar till teatern finns på deras Facebook-sida och hemsida.