Jul kommer till Hogwarts slott

Jul kommer till Hogwarts slott

Harry Potter’s Wizarding World på Universal Studios Hollywood lägger till ett semesterljusprogram som stänker bilder av fallande snö, flyger ugglor och trollkarlar på broomsticks på 200 meter Hogwarts Castle.

Den nya showen, den första julfirandet på Harry Potter-landet, är gratis med antagning, men det ger parken en ursäkt för att introducera några traditionella temaparksmakare: semestervaror, mat och dryck.

Flera gånger en natt till och med den 7 januari, kommer parken att projekta ett sju minuters ljusshow på slottets fasad. Utställningen omfattar projektionskartsteknik som använder lasrar och datorprogram för att skapa 3 D-bilder på ojämna ytor.

Det kommer att åtföljas av ett original musikaliskt arrangemang Gå Ner I Vikt Snabbt Piller inspirerat av ‘Harry Potter’ -filmerna.

‘Hela landet från Hogsmeade till Hogwarts Castle kommer att omvandlas i helgens anda,’ berättade Karen Irwin, president och chef för Universal Studios Hollywood, en publik av reportrar och gäster innan de nyligen avslöjade ljusvisningen på en speciell förhandsvisning.

Harry Potter Wizarding World öppnade i april 2016, och julen presenterades i år. Parken Gå Ner I Vikt På En Vecka lanserade Gå Ner I Vikt Snabbt Piller sin första ljusutställning i sommar, vilket inspirerade planen att skapa en ljusutställning till jul.

Tillsammans med ljusskärmen erbjuder parken en ny semesterns middag med rostkalkon och grisar i filtar, plus julpudding med brandysmör.

Butikerna säljer julstrumpor, julgransprydnader, nya Hogwarts handskar och halsdukar och ett trä Hogwarts Express-tåg. Varorna varierar i pris från $ 24.95 för tåget till $ 38,95 för halsdukarna.

Industristudier visar mat och varor genererar cirka 30 procent av alla intäkter på temaparker.