Jul kommer tidigt till New Waverly

Jul kommer tidigt till New Waverly

Santa kom fram till New Waverly Fire Stationin i en glänsande röd eldbil söndag eftermiddag.

För det tredje året i rad gjorde New Waverly brandmän rum i sin station för Saint Nick och spännande hundratals barn i området. En fotograf snappade bild efter bild som familjer gick till brandstationen för att dela i festligheterna. Honungs kaffekakor gav gratis varm kakao och New Waverly 4 H Community Club gjorde hemlagade Viktminskning Tabletter kakor till alla som deltog i evenemanget.

Santa kom fram tidigt på eftermiddagen för att hälsa på barnen och höra deras berättelser om hur bra de har varit i år. Brandmän skapade till och med en brevlåda för att barn ska lämna sina brev till Santa för att återvända till Nordpolen. en serie digitala foton med Santa för att dela med familj och vänner.

Trots det regniga vädret var årets händelse större och bättre Gå Ner I Vikt På En Vecka än någonsin. Detta blir snabbt en semestertradition i New Waverly.

ArticlesLady Hornets hoops coach Pinellafie Johnson retiresI Viktminskning Tabletter 45 northbound banor som ska stängas denna helgNew HISD superintendent tittar på distriktets framtidThere är så mycket pågår runt Huntsville under våren9 Nya Waverly-pojkar, tjejer utvalda till alla distriktets basketlagCouple hittades döda i stugan Tisdag identifiedOUTDOORS: East Texas fiske rapport för 8 mars 2018Real estate erbjudanden gått felJoe Clements vald till THSCA Hall of FameHuntsville Polisen fortsätter bankrøver undersökning