Jul kommer tidigt till Gilroy hemlösa

Jul kommer tidigt till Gilroy hemlösa

Mer än 40 hemlösa familjer, ungefär 120 personer, behandlades på en varm måltid av tamales och prime rib medan Santa gav ut presenter till barnen.

‘(Det är sant för oss alla, julens ande. Det är glädjande att se barnen le och Santa Claus är här, och för oss vuxna är det mycket speciellt. När du inte har familj är det vår familj, säger Diana Clinton, som varit hemlös i åtta år.

Helgdagens luncheon togs på av Compassion Center, som har hjälpt Gilroys hemlösa att hitta bostäder, jobb och tjänster. Om de hemlösa inte hade möjlighet att komma till semestern, tog de Gå Ner I Vikt Snabbt volontärerna upp dem.

‘Idag var jag välsignad. Jag undrade vad jag ska äta idag, och de kom och fick mig, och jag är så glad. Jag är så glad och tack Gud, sade Fernandez, som också fick nya handskar och en beanie.

Maten och gåvorna donerades av Gilroy samhället; ett omtänksamt samhälle sprider mycket semester jubel och hoppas den här Viktminskning Tabletter julen.

‘Det var en välsignelse att Gå Ner I Vikt Snabbt familjerna som donerade och kom tillsammans för att välsigna andra familjer, och det är en välsignelse för oss och för oss att ge tillbaka till samhället som är i behov’, säger Marbella Barrios, en fallarbetare på Medkänsla Centrum.

En folkräkning år 2015 visade att mer än 1 500 hemlösa bor i södra Santa Clara County. Kompassionscentret har hjälpt mer än 500 av dem i år.