Jul igen i östra Aurora

Jul igen i östra Aurora

I resan är det semestertid när prinsen kommer till Amerika för att undkomma ett förhandlat äktenskap. Han är oväntat strandsatt i några dagar medan han går igenom. Han blir kär i en servitris.

East Aurora har gott om snö och massor av charm, och nu återskapar jul på Main Street.

Vidler 5 10 butik, som öppnades 1930, fyllde återigen fönstren med glada carolers och andra juldekorationer. Den överstora statyn av Ed Vider (på taket dödar igen en julklapp.

Ed dotter Beverly räknar med att butiken kan dyka upp i en scen eller två.

tror att de bara fånga hur unik affären är, sa hon. av en skiva av Americana av liknande köttfärs, äppeltapp och Vidler scen är inställd för prinsen att hitta sin kärlek.

Ed Vidler son Don sa verkligen Hokey, men (det här är en) Norman Rockwell typ av stad och det verkar som den perfekta inställningen för dem. Kelly hoppas att hennes hus kan motivera några filmer av film.

Några julljus och en krans Gå Ner I Vikt Snabbt hänger fortfarande bakom istappar som hänger i sin veranda.

varit lat och tog aldrig ner min julljus, sa hon med ett skratt.

Vissa bybor kommer att kastas som extrafunktioner under de kommande dagarna.

Tänk det fantastiskt, sade Jenny Higgins, en östlig Aurora inbyggd shopping på Vidler en underbar stad vi bor i. Jag växte upp här och det är väldigt pittoreskt just nu Gå Ner I Vikt Snabbt Piller med all snö. Och vi lägger julen tillbaka och vi är mycket glada. Grote, den verkställande direktören för East Aurora Chamber of Commerce sade scen här i East Aurora Viktminskning Tabletter passar det manuset. Snö, vacker by, atmosfär, atmosfär och allt. Fred Olen Ray instämmer. Han lämnade 88 grader i Los Angeles och steg av planet i 11 grader väder.

Pekar ner Main Street han kommenterade att hans öron var kalla, men att allt han behöver är här.

ser ut som en liten stad där något sådant skulle kunna hända, sa han. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska.