Jul i staden

Jul i staden

Ren från Rocky Hill Reindeer står redo för Gå Ner I Vikt På En Vecka fotomöjligheter under julen i City Dec. 2 på West Tennessee Farmers Market i centrala Jackson. (Foto: GAIL BAILEY / The Jackson Sun) Köp PhotoChristmas anlände tidigt i Jackson i år, som jul i Staden startade den 2 december på West Tennessee Farmers Market. Aktiviteterna inkluderade bilder med julen, en tågresa för barn, shopping, konst och hantverk, en mängd olika bakverk och mat och levande musik. Levande renar och en släde från Rocky Hill Reindeer var tillgängliga för fotomöjligheter med barn. Ett antal ideella byråer var till hands för värd för bås och att ge information till samhället.

Köp PhotoLayla Houston och Isabella Brock poserar för ett foto på Santa Sleigh med renen som tittar på under jul i City Dec. 2 på West Tennessee Farmers Market i centrala Jackson. (Foto: GAIL BAILEY / The Jackson Sun)

Köp PhotoBaked Gå Ner ett Kilo I Veckan varor och godis erbjöds till försäljning av personal, Chris Stanfill, Kayla Williams, Ldarria Pearson, Kimberli Moore och Jordan Reynolds, av West Tennessee tal och hörselcenter under julen i City Dec 2 på West Tennessee Farmers Market i centrala Jackson. (Foto: GAIL BAILEY / The Jackson Sun)

Köp PhotoSanta älvor, Amber Golden, Tiara Hudson och Josh Grimes, hälsa folk som går på jul i City Dec. 2 på West Tennessee Farmers Market i centrala Jackson. (Foto: Går Man Ner I Vikt GAIL BAILEY / The Jackson Sun).