Jul i Smithfield fyller december helger

Jul i Smithfield fyller december helger

Strax över James River ligger den lilla staden Smithfield. Den pittoreska staden är hemmet för de berömda Smithfield-skinkorna, men kommer semesterperioden, det blir känt för jul i Smithfield.

Jul i Smithfield började på 1980-talet, men bleknade bort det följande decenniet. ‘Vi tog tillbaka den för två år sedan,’ sa Lois Tokarz, marknadschef och PR-direktör för staden. Den hela frivillighetsrundan händelsen skaler lite tillbaka i år genom att inte ha en hemturné, men många händelser kommer att hålla människor upptagna.

Festivaler börjar i november på Smithfield Farmers Market, som kommer att hålla flera specialmarknader som börjar vid Bank of Southside Virginia parkeringsplats, 115 Main St. 11 november och 18 med en liten affärsmarknad Gå Ner I Vikt Snabbt 25 november och två julmarknader den dec. 2 och 16.

Huvudevenemanget är den årliga antika showen den 2 december på Smithfield Center, 210 N. Church St. Mer än 25 säljare från hela regionen kommer att presentera sina varor. Även den helgen, den 2 december, visar deckhallarna med julgrönsaksverkstäder gästmästare hur man gör en julcentral, swag eller krans. Gör bokningar för dessa workshops genom att ringa 757 357 5182.

På Dec. För att Viktminskning Tabletter göra en förbetald reservation ring 757 357 0045. med en båt dekoration tävling, båtens belysning och gratis varm choklad och Gå Ner I Vikt Snabbt godis.

Naturligtvis är ingen semesterfirande komplett utan jultomten. Han visas på julaffären, 108 Main St. varje helg från 4 november till 23 december. Men han kommer också att visas på Kiwanis Santa Breakfast, 9 december. Visionerna av sockerplommon: Tea med St. Nick på Isle of Wight County Museum den 16 december; och han kommer fram till helikopter dec på Smithfield Auto och Truck Center, 928 S. Church St.