Ej tillgänglig för Yanks på måndag

Ej tillgänglig för Yanks på måndag

Världspolitik Underhållning Skvaller Filmer TV Musik Teater Konst Korsord Underhållning Bilder Horoskop Daglig Vecko Månads Livsstil Hälsokost Viva Spel Åsikt Bilar Köparens Guide Betygsätt Nyheter Visningar Foton Gallerier Omslag Annonser Trend: GUN CONTROL Stephen Hawking East River Helikopterkrasch Nordkorea Odell Beckham Jr .

Uppdaterad: tisdag 27 juni 2017, 1:36

Holliday hade lidit vad laget kallade en allergisk reaktion den 17 juni i Oakland. Han spelade inte den dagen, eller det här förra söndagen hemma. Yankeesna hade Holliday genomgått flera tester på måndag.

‘Han sa att han vaknade och kände sig anständigt i morse, och då kom det tillbaka som klockan 2, så vi skickade honom till doktorn för att få några test’, sa Joe Girardi innan Yankees öppnade en fyra spelserie med White Sox på garanterat prisfält. ‘Han är bara snäll och trött och känner sig vanligtvis inte bra.’

Girardi var osäker på om Holliday skulle kräva en stint på handikapplistan. I 68 spel har den 37-åriga veteranen 15 homers och en .777 OPS.

Yankees förlorar Starlin Castro, nästan match i 6 5 seger mot White Sox

‘Jag tror att vårt hopp är att vi kommer att ha en bättre idé efter testerna kommer igenom, vilket förmodligen kommer att vara någon gång i morgon,’ sa Girardi. ‘Jag vet verkligen inte.’

Jacoby Ellsbury återvände till Yankees på måndag, och var i lineup som slog sjätte och spelcentrum. Ellsbury hade varit på DL sedan han lider av hjärnskakning den 24 maj. Han gick 1 till 5 med två loppskott.

Matt Holliday, som har behandlat symptom på en allergisk reaktion från västkusten, är inte tillgänglig måndag. (Jim McIsaac / Getty Images)

Han hade deltagit i minor league rehab spel med Triple A Scranton efter att slutligen känna sig symptomfri och var slated att fortsätta med Double A Trenton. Men med Aaron Hicks förväntas missa de närmaste 3 4 veckorna med en rätt snett belastning, återställdes Ellsbury till den stora ligan.

Det var en hård väg tillbaka till Ellsbury, som hade upplevt motgångar i sitt försök att återvända.

Mo Rivera, Jorge Posada stöder Derek Jeters ‘dröm’ till eget lag

‘Vi hade nog kunnat lämna honom där nere några dagar, men han svänger kulan bra,’ sade Girardi. ‘Vi trodde bara att han var redo att gå.’

Chefen tillade: ‘Det finns en chans att jag ska ge honom av en av dessa dagar vi spelar tre vänster i rad. Det finns verkligen inga restriktioner. Jag måste bara vara försiktig.’

Joe Girardi sa att Tyler Austin kommer att bli lagets allra första baseman. Yankees påminde Rob Refsnyder, som också kan spela först och Ronald Herrera från Triple A Scranton, och valde Mason Williams och Tyler Webb till RailRiders. Didi Gregorius fick natten av.Luis Cessa startar på torsdagen. Det kommer att bli hans tredje start i stället för den skadade CC Sabathia. Sabathia (hamstring) har förmodligen inte behövt en rehab start, säger Girardi. Det har inte varit något diskussioner om inningsgränser för antingen Jordan Montgomery eller Luis Severino. Adam Warren (skulderinflammation) vet inte när han kommer att kunna återvända från DL, men är hoppfull att det kan bli nästa hem. Aaron Judge har fortfarande inte gjort hans sinne om Home Run Derby, men har inte sagt någonting för att visa att han inte deltog. Domare leder fortfarande alla AL-spelare i All Star-rösterna. Yankeesna har förlorat sex i rad på vägen. De är 30 9 när man gör fem eller fler löpningar den här säsongen.