efter polissträvan i sydvästra Ontario

efter polissträvan i sydvästra Ontario

Flickan från London och pojken från Cambridge hade lovat sin kärlek för varandra för tre veckor sedan.

Men de oskyldiga bilderna de postade på Facebook i varandras armar, ersattes som semesterhelgen veckas fram i nyhetsfotografier från en hemsk krasch på Highway 6, efter en polissträvan, som tog båda livet.

Passagerare Taryn Hewitt, 16, i London och förare Nathan Wehrle, 15, av Cambridge dödades när deras bil slog ett lastbilsvagnarhuvud lastbil på förra torsdagen, rapporterade Ontario Police Watchdog Agency.

Förutom namn på tonåren avslöjade den särskilda undersökningsenheten (SIU) inga andra nya uppgifter om kraschen, som började med rapporter om ett överfall eller bortförande som ledde till en polissträvan.

Taryn Hewitt, 16, av London, dödade 5 oktober på Highway 6.

var ett bra barn med ett hjärta av guld och vi alla älskade henne väldigt mycket, Taryn kusin, Kelly Smith, berättade The London Free Press.

Vän Madison Kneel beskrev Hewitt som utåtriktat, kärleksfullt och roligt. bryter mitt hjärta som jag vann att kunna ringa henne slumpmässigt längre eller få henne att skicka mig slumpmässiga videor som får mig att skratta när jag ens känner mig som leende, sa hon till The Free Press.

Kneel sa att hon också kände Wehrle, men sa, vet att han skulle göra någonting för dem han bryr sig om och alltid såg till att hans vänner, och till och med människor som han visste, var okej. växte upp i St Thomas och deltog i St. Joseph Catholic High School där, enligt hennes Facebook-sida.

Wehrle växte upp i Cambridge.

Tonåren tillkännagav deras förhållande 17 september på Facebook, som följdes av fotografier av paret och de vanliga, glada kommentarerna av vänner.

Saker gick fruktansvärt fel på torsdagen. 5 oktober från en berörd medborgare som rapporterar om eventuell bortförande av en kvinna eller angrepp på en kvinna i Cambridge.

En polis på Waterloo hittade ett fordon kopplat till ett angrepp på King Street East i Cambridge, eller en bortförande eller båda, och försökte stoppa den.

Föraren slutade och gick österut på Hwy. 401 och reser ca 20 kilometer innan du svänger söderut på Highway 6 mot Hamilton.

Waterloo-polisen följde fordonet.

Kraschen inträffade på en krökt, fyra lane sektion av Hwy. 6.

Det finns ingen median som skiljer norra och södra körfält, men det finns en lång, mittgångsväg i den sträckan som Wehrle, för ung för att ha körkort, kanske har korsat innan den kolliderar med trucken.

Nathan Joseph Wehrle lämnar sin mamma, sin farfar och far, farföräldrar, syskon, faster, farbröder och kusiner.