Efter Life Time-gym förbjuda kabelnyheter

Efter Life Time-gym förbjuda kabelnyheter

Även om kabelnyheter är en häftklamring på många fitnesscenter, har gymkedjan Life Time Athletic, där Minnick är medlem, officiellt förbjudit dessa kanaler från sina stora skärmar den 28 december. Förra veckan meddelade Facebook sitt beslut att översyna huvudmatningen så att användare se mindre journalistik och mer innehåll som delas av familj och vänner. På Thanksgiving publicerade Hill en uppsats som rekommenderar amerikaner att koppla ur för semester.

Robert Thompson, en mediekunskapsexpert vid Syracuse University, har hört talas om exempel efter exempel på aktuella händelser som konsumenter beslutar att frigöra från störande nyheter. Han ser Life Time-beslutet som en påminnelse om helt mättad nästan alla offentliga utrymmen är av media. Amerikanerna konfronteras med nyheterna medan de väntar på doktorn medan man pumpar gas medan man rider i en hytt.

tror att det finns en stor mängd människor som vill ha minst ett fåtal ställen där de inte utsätts för det, sa Thompson. en perfekt ljudlust att ha.

Reaktionerna i takt och ton av nyheterna dessa dagar, sade han, är blandade och komplicerade. För så många tittare som det finns som vill se MSNBC eller Fox i gymmet, finns det lika många andra som kan sluta titta på det.

Fort Washington-anläggningen är mycket större än ett typiskt gym; Det är mer av ett gym, med pooler (inomhus och utomhus), basketplaner och en separat studio för Pilates.

Av lobbyn till vänster finns ett spa / salong. Till höger är ett café med fönster som annonserar, det här, det är hälsosamt. Minnick valt livstid för barnomsorg och barnprogrammering. Hon hade inte klagat på tv-innehållet, men när hon lärde sig om förändringen, var det förnuftigt för henne.

En dag ett par månader tillbaka, påminde hon om att hon var på löpbandet när anklagelser om sexuella övergrepp förbrukade dagens rubriker. Strax vid henne märkte hon en far och son. Pojken tycktes vara 10 eller 11.

var tillräckligt gammal för att kunna läsa den nära bildtexten, och jag trodde bara att jag vill att min dotter ska exponeras? Du kan även titta på nyheterna idag utan att ha dessa tuffa samtal med dina barn att de kanske inte är redo för.

Lisa Brown, en annan medlem i Fort Washington, beskrev också förändringen som frisk.

Först var jag som, vad? Och då blev jag positivt överraskad över hur jag kände när jag var där, sade Brown. Sammantaget senserar hon mindre negativitet nu. Hon deltar i gruppträning, där kamrater skulle göra politiska kommentarer, och enligt hennes uppfattning kan man bara åka dit.

I den meningen anser hon att gym ska vara Schweiz.

Jag försökte stämma ut det, jag kände mig som om det var där, sade Brown om de intensiva nyhetscyklerna. Jag vill gnugga felet eftersom jag ser något på TV: n, och jag tror att det händer undermedvetet på vissa sätt. har erkänt att långvariga visningar av nödlidande täckning kan ta en mental avgift. Elana Newman, som undersöker traumatisk stress vid University of Tulsa, rekommenderar att man övervakar en nyhetskonsumtion och tar medvetna beslut om innehåll och timing.

väldigt intressant att vi i en tid där vi pratar om hur nyheterna är så upprörande för oss, sa Newman. Vad handlar det om självvård vs. kostnaden för att omfatta innehållet i nyheterna och fatta beslut av en medborgare? Grennon, som också arbetar på Fort Washington gym, är verkligen ett fan av kabelnyheter, men hon tycker också att gym medlemmar ska försöka vara känsliga. kasta på mina hörlurar, och jag kommer att träna, sa Grennon. Den värsta oro du har i din dag är vad som händer i gymmet, du har ett ganska bra liv. alla>