Edelman Talks Rehab På Barstool Sports

Edelman Talks Rehab På Barstool Sports

Beal Scores 34, Wizards Beat Celtics 125 124 I 2OTBradley Beal blev 34 poäng, inklusive en trepunktsspel med 1:25 kvar i andra övertid, och Washington-trollkarlarna slog den korta handen Boston Celtics 125 124 onsdagskvällen.

Mot. Time Director: Time Envisioning Brady Play tills han 45 år oldsomeone nära brady och nära brady bakom kulisserna träningsplan och livsstil har vissa tvivel om huruvida QB kan spela genom sin mitten av 40-talet.

För livet Tom Brady säger farväl till Malcolm Butler, Nate Solder, Dion LewisLife i NFL handlar om förändring. Ingen medlem av New England Patriots vet att verkligheten mer än 18 år veteran Tom Brady.

Marcus Smart Thumb Injury kan hindra Celtics Playoff HopesInjuries har slagit Boston Celtics igen, men frånvaron av poängvakt Marcus Smart kan vara för svår att övervinna.

Patrioter rapporterade signera Rex Burkhead till tre års Deal. När de flesta av deras fria agenter har lämnat staden, skrev patrioterna igen en egen på onsdag.

United Under Fire After Dog Dies In Overhead BinA dog dog i en overhead bin, och i en separat incident skickades en hund till en olycka till Japan. WBZ TV Ken MacLeod rapporterar.

St. Patrick Day Parade Arrangörer Upptagen Om Modifierad RouteWBZ TV Louisa Moller rapporterar evenemangsarrangörer och borgmästare Marty Walsh är otroliga över paraden. WBZ TV Mike LaCrosse rapporter. ResponseBritain har utvisat 23 ryska diplomater efter en kemisk attack på deras mark. British Consul General till New England Harriet Cross gick med i Liam Martin och Paula Ebben för att diskutera det internationella svaret på användningen av en militär

Bästa vårkonsthändelser I BostonBoston är en livlig stad för konsten, men på våren blir den ännu livligare, med konstfestivaler och utställningar som täcker ett stort intresse.

Bästa sätten att stödja Boston Local Art SceneThe konstscene i Boston är mycket mer än de stora konsertsalarna, världsklassmuseerna och den berömda arkitekturen, som staden är rättvis stolt över. Boston är en stad där musiker, målare, hantverkare och andra som övar och visar sina talanger inte bara välkomnas men uppmuntras. Här är bara fem av de bästa sätten att stödja den lokala konstscenen i Boston.

BOSTON (CBS) Julian Edelman kan vara ute för säsongen, men Patriots mottagaren fortsätter att hålla sig upptagen. Han marknadsför sin nya bok Relentless: En Memoir, som han skrev med hjälp av NBC Sports Boston Tom E. Curran, och jobbar fortfarande tillbaka från en trasig ACL som drabbats under förseelsen.

Edelman öppnade om sin rehab-process och ett antal andra ämnen på Barstool Sports My Take podcast på onsdag. Som du kanske förväntar dig är mottagaren bummed att hans schema är helt annorlunda än hans lagkamrater.

en tik. Det suger, sa Edelman. gå in, du känner dig anständig, du värmer upp och du slår den upp och då blir du styv igen. Det är bara en process. Du går i sex dagar i veckan, du går in för att arbeta med det. Jag går till TB12 Center efter min rehab med patrioterna och gör rehab där. Då kommer du tillbaka och på ett annat sätt, och vårt liv suger [när du är skadad] för att du inte kommer med festen, går du inte till möten lika mycket. värdkatt frågade en uppföljning om hur många möten Edelman kan gå till under hans rehab. Han förklarade varför möten inte är nästan lika prioriterade som hans knä.

bäst för laget blir du frisk, sa Edelman. lagets hälsa är nummer 1. Så du måste gå in och du gör fyra timmars behandling och alla dessa saker. Du kommer inte att kunna få tid att gå in i några av dessa saker.

typ av som klass. Vi har olika perioder. Så jag ser dem i korridorerna, vid lunch, urtag, saker som så.

Edelman fältde också en fråga om en tid som han kastade en seriös nyans på den tidigare patriotmottagaren Wes Welker över sin ökända, fångade fångst i Super Bowl XLVI. Han bekräftade uppenbarligen att det var sagt, men nedspelade det som enbart en del mindre ribbning mellan de två.

har skämten. Vi har alla skämtar, sa Edelman. är som en äldre bror. När du kommer med ett rum fullt av fellas, kastar du tillbaka några skott, det är en av de saker där du kommer till att käka och saker sägs. avböjde för att bekräfta eller förneka att han kan göra tillbaka den när som helst under NFL Playoffs i januari (eller kanske februari). Men han förklarade att han helt enkelt inte vill ha en tidtabell om en skada som en trasig ACL, om bara för att undvika att människor hoppas upp eller blir ett mål för reportrar som undrar varför han återvände vid en viss tidpunkt.

Det låter säkert som patrioterna definitivt måste vänta till nästa säsong för att få Edelman tillbaka, men han verkar åtminstone känna sig bra om hur hans rehab går.

Mest visade är Rob Gronkowski kasta skugga på patrioter i farväl post till Danny Amendola? Vinteren av att analysera varje social media-post från Robert James Gronkowski fortsätter.

Rapport: Jordy Nelson Patriots Som Potentiellt Nytt Hem Enligt Jordy Nelson planerade Jordy Nelson redan sin lista över potentiella nya fotbollshem. Foxboro är enligt uppgift på den listan.

För livet Tom Brady säger farväl till Malcolm Butler, Nate Solder, Dion LewisLife i NFL handlar om förändring. Ingen medlem av New England Patriots vet att verkligheten mer än 18 år veteran Tom Brady.

Mot. Time Director: Time Envisioning Brady Play tills han 45 år oldsomeone nära brady och nära brady bakom kulisserna träningsplan och livsstil har vissa tvivel om huruvida QB kan spela genom sin mitten av 40-talet.

Vem kan byta Nate Solder Skydda Tom Brady Blind Side Som Patriots Left Tackle? Här en titt på vem Patrioterna kan flipa för att fylla Nate Solder-skor utan att behöva utforska djupt in i fria agenten.

Rapporter: Patrioter Intresserade i Adrian ClaybornPatrioterna kan använda en uppgradering i deras passrush, och de kan hoppas att Adrian Clayborn kan fylla behovet.

Celtics skada rapport Vs. Trollkarlarna är DepressingSix spelare har uteslutits för Celtics på onsdagskvällen, och det är en chans att Jayson Tatum ansluter sig till den listan.