ECU Holiday Art Show öppnas idag

ECU Holiday Art Show öppnas idag

På lördag, dec. Framför A. J. Fletcher Music Building.

ECU professorer Stephen Ivany och Jarrod Williams, ecu studenter och samhällsmusiker kommer att utföra traditionella julkarlar speciellt ordnade för ett stort ensemble av tubor, baritoner, euphoniums och sousaphones.

Lokala musiker som spelar bariton, euphonium, tuba eller sousaphone är inbjudna att delta med en $ 10 avgift för att dra nytta av Harvey Phillips Foundation.

Goda TubaChristmas-konserter presenteras i mer än 275 städer i hela USA och i flera utländska länder i år. Tuba- och euphoniumspelare i alla åldrar samlas för att betala respekt för alla de stora lärarna som representerar deras arv och ledare i semester sjunger en longs. Det varma, rika orgelet som ljudet av tuba euphonium kören har vunnit öronen och hjärtan hos världens publik.

Samma helg håller Musikhögskolan sin årliga Holiday Band-konsert på söndagen, dec. I Wright Auditorium. Konserten är gratis och öppen för allmänheten.

Semesterfavoriterna kommer att utföras av ECU Symphonic Wind Ensemble under pjäs av regissören Scott Carter, som kulminerar med deras signaturversion av ‘Sleigh Ride’.

Den offentliga försäljningen har hundratals handblåda glasfester i många olika stilar och färger samt ett sortiment av annat glasverk som har gjorts på GlasStation året runt.