East Midlands Live måndag 2 oktober 2017

East Midlands Live måndag 2 oktober 2017

Kommunfullmäktige har bekräftat planer på att ha 32 elavgiftspunkter på åtta platser runt staden nästa år. De vunnit inte vara dedikerade till taxibilar i början men kommer en gång att öka efterfrågan.

Nottingham stadsfullmäktige försöker också ta bort hinder för taxichaufförer att konvertera sina fordon till låga utsläpp och bjuder på statlig finansiering för tio elkabiner som kommer att hyras till förare.

Detta är början på en ny gryning för taxitjänster i Nottingham.

Räddningstjänsten kallades till scenen, inklusive de farliga områdesrespons-teamparamedikerna, specialutbildade till

hantera stora incidenter. utförde test på ämnet, vilket visat sig vara ofarligt.

Cordon togs bort och personal fick återvända till sitt kontor.

Polisen sa att deras undersökningar pågick och kunde inte säga vad ämnet var eller om det skickades ondskanligt.

Dela artikeln Dela med dig av det här inlägget på Facebook Dela det här inlägget på TwitterDelaVisa mer dela alternativ Dela det här inlägget

En rad åsikter på våra Facebook-sidor om Monarch som går ur affärer.

Garry Belmore skrev: ‘Min dotter bokade sin smekmånad förra veckan. Jag blev orolig för meddelandet vid 5,47. All personal och reps drogs ut från Manchester flygplats ingen att svara på frågor.

‘Det kostar henne 300 att få en annan flygning och 70 för en annan nätters vistelse på hotellet. Motvilligt hantering av situationen täcker inte det.’ Julie Wilmot skrev: ‘Det hanteras exakt som det ska vara charterflygplan för att få folk hem som en prioritet. Det är samma risk som om du beställer en bil och återförsäljaren går förbi.

‘Vi ombokade med Ryanair utan uppblåsta priser vid 520 i morse.’

Dela artikeln Dela med dig av det här inlägget på Facebook Dela det här inlägget på TwitterDelaVisa mer dela alternativ Dela det här inlägget