Semester nära Disney Springs

Semester nära Disney Springs

Här är en Viktminskning Tabletter lista över semesteraktiviteter:

Disney Springs ‘Julgran Trail Det här nya erbjudandet kommer att sätta strålkastaren på 15 tydligt dekorerade träd, varje tema till en älskad Disney-karaktär eller -historia. Lägg i en lätt dammsugning av snö och några semesterlåtar och besökare kommer att ha ett vinterunderland på Marketplace . I närheten, leta efter livstidsleksaker, leksakssoldatstolare och julinspirerade godis.

Santa’s Chalet Han vet om du har varit dålig eller bra, så var god för godhetens skull! Dela din önskelista med Santa och var noga med att posera för ett foto eller två som Disney PhotoPass-fotografer kommer att vara till hands för att fånga upp (Tips: Besök tidigt och använd ditt familjebild i årets semesterkort.) Liksom förra året kan du hämta en personsökare vid ankomst, så att du kan shoppa, äta eller leka medan du väntar på din tur i kölinjen.

MAC Cosmetics ‘Nutcracker Sweet Collection För att fira lanseringen av nya MAC Cosmetics semester boxed sets, är du inbjuden att förlora dig själv i en excentrisk ballett med en snygg prins, Sugar Plum Fairy, rosiga kinniga soldater och andra nyckfulla överraskningar. Med flera uppträdanden som äger rum dagligen från 16 november till 19 november finns det gott om chanser att njuta av detta spektakel. (Bonus: Du kan också boka en magisk makeover-möte under denna tidsram.)

Stitch’s Holiday Gift Hunt Slated för att börja Går Man Ner I Vikt på Black Friday, dagen efter Thanksgiving, kommer det här kulet för hela familjen att skaffa jakten på stilaktivitet dig genom alla fyra kvarteren i Disney Springs. När du är klar, besök deltagande platser för en begränsad upplaga komplett knapp.

Med Gå Ner I Vikt Snabbt så mycket i affären på Disney Springs kan du behöva planera några besök för att ta allt in. Naturligtvis kommer varje hörn att däckas ut och kvällsunderhållning tar en festlig känsla tillsammans med en speciell nattvisning som kommer att meddelas snart.