Semester måltidsval baserat på tradition

Semester måltidsval baserat på tradition

Är det kalkon eller skinka för familjesemestern?

För massor av Oklahomans är frågan om kalkon, skinka, både eller varken för semesterfestet avgjort enligt tradition och långt innan ugnen är inställd att förvärmas. Men för de som är mindre bundna av tullar i familjen finns det ett antal överväganden som kan hjälpa till med planering av måltider.

Att jämföra priser kommer vanligtvis att driva shoppare mot kalkon. Färsk kalkon Går Man Ner I Vikt är i allmänhet dyrare än frusen. Det finns dock erbjudanden som ska hämtas om du köper i sista minuten, men fynd är mer sannolika att ha på fredagen efter Thanksgiving. ‘

Shoppare kan också jämföra alternativ på grundval av pris per portion när de vet hur många portioner per pund.

Efter att ha gjort det för två eller flera nedskärningar, kan kunderna hitta ut det billigare alternativet. Till exempel, om kalkon är $ 1 per pund och du behöver 1 pund per person Viktminskning Tabletter är Gå Ner I Vikt Snabbt priset per portion $ 1. Om däremot, om skinka är $ 2,50 per pund och 1 pund ger två portioner, skulle kostnaden per portion tjäna $ 1,25.

Naturligtvis är det också viktigt att se till att det finns tillräckligt med mat för alla att äta.

Den allmänna rekommendationen är att planera på 1 pund rå kalkon per person. Detta belopp möjliggör extra hjälp under måltiden samt redovisar vissa rester.

ArtiklarPolice: Söndag eftermiddagsolycka resulterar i en dödlighet, två skadadeFormer McAlester, EOSC-tränare Glen Stone rememberedFormer Mountain Mountaineer vinner på ‘Priset är rätt’ Hacked misstänkt laddad med feloniesSecond rättegång inlämnad mot företag i rigg explosionSchools över Pittsburg County anser säkerhetKonflikt av intresse och tidsbegränsning questionsMPS styrelse stöder statewide lärare walkoutCondit: När lagstiftare vann inte agera, lärare kommerVoters att besluta på söndag, semestervätska genom drycken