Semester låtar för alla att njuta av

Semester låtar för alla att njuta av

Tja, helligdagerna är här igen Och än en gång försöker vi hjälpa alla våra musikälskare där ute, hitta precis rätt musiksamling för att förbättra sina fester och hjälpa till att göra dessa dagar allt mer minnesvärda. Det är ett riktigt musikaliskt minfält där ute varje år, vad med utgåvor från de nuvarande ‘populära’ folket (Gwen, Blake, Sia och liknande) till ‘head scratchers’ (som ett semester erbjudande från Cheap Trick? ‘Jag vill ha dig Vill du ha jul? Verkligen?!?) Vi försöker checka ut så många som möjligt och rapportera våra resultat till dig så att du kan fatta ett något informerat beslut om hur du spenderar dina underhållnings dollar i år Här är ett urval av vad vi är Njut av denna högsäsong: Holidays Rule (Vol. 2) Efter att ha lyckats med den första Holiday Rules-kompilationen tillbaka 2012 kommer Holiday Rule Volume 2, en glädjefull och varierad samling säsongsmusik med en rad gemytliga bidrag från hela musikaliskt spektrum.

Holidays Rule Volume 2 låter dagens konstnärer sätta sitt eget märke på traditionen genom att erbjuda fantastiskt färskt tar på sig kastanjerna gamla och nya. Satsen innehåller 16 nya inspelningar av älskade artister, inklusive Norah Jones (med en levande version av Horace Silver ‘s’ Fred ‘), Grace Potter (som erbjuder en originalbit kallad’ julmånen ‘), Rosanne Cash (levererar en charmig version av’ May Ev ‘Day of Christmas’), Decemberisterna (som täcker Big Star ‘s’ Jesus Kristus ‘ ) och Lake Street Dive (med en super rolig version av ‘Jag vill ha en flodhäst för jul’), tillsammans med upp och kommande artister som Barns Courtney (‘Baby, det är Gå Ner I Vikt Snabbt Piller kallt ute’), Albin Lee Meldau (levererar en själslig version av Mariah Carey s ‘Allt jag vill ha till jul är du’), Vera Blue (‘A Winter Romance’) och Kandace Springs (Alla väntar på mannen med väskan ‘). Flickor, och Andrew McMahon.

Albumet deltar i en ovanligt rik samling av genrer, inklusive Pop, R Rock, Americana, Jazz, Mariachi och mycket mer. Men skenet här måste vara den nya versionen av ‘Underbar Kristus’, en spännande ny version av Paul McCartney ständiga favorit som utförs av McCartney, tillsammans med Jimmy Fallon och The Roots on Fallon s Tonight Show tillbaka i december 2016. Verkligen ‘underbart’ faktiskt!

En stor följeslagare till det ursprungliga Holidays Rule-utgåvan, eller som en fristående firande av semestern, garanteras det att din jul är glatt ljus!

Sultaner of String

För ett bestämt internationellt tag på semestern, erbjuder vi dig Sultans of String.

Det här är enkelt ett av de mest ambitiösa semesterföretagen, en uppståndelse och återuppbyggnad av sånger som inte är allmänt kända men borde vara och förhoppningsvis nu kommer att bli. Den riktigt kunniga delen är hur de injicerar så många snippets av säsongsbetonade smaker i låtarna. Sultan ‘s of String’ s ” tar lyssnaren på en resa runt om i världen och varje inblandad musiker gav så mycket inspiration och fantasi till dessa semestrar, vilket visar oss vilken underbar värld det verkligen skulle kunna vara. Lyssna och du kommer att bli föremål för en verkligt musikalisk och andlig utforskning. Från början till slut är albumet förvånansvärt uppfriskande och ger en strumpa full av tolkningsförmåga till dessa semesterpärlor och optimala siffror för att hålla en semestersamling rörande och svängande.

Att hjälpa sultanerna på denna musikaliska resa är några av de stora namnen på musik från hela världen, inklusive allas favorit irländare Paddy Maloney från The Chieftains, Panama s Ruben Blades, Kamerun s Richard Bona, Sudans sångare Waleed Abdulhamid, kanadensiska Gå Ner I Vikt Snabbt sångare Rebecca Campbell, Crystal Shawanda och Nikki Yanofsky, Broadway s Luba Mason, den afroamerikanska en cappella-gruppen Sweet Honey in the Rock, sångaren Mary Fahl från NYC: s oktoberprojekt, liksom Alex Cuba, Benoit Bourque, La Bottine Souriante , sitar-virtuosan Anwar Khurshid, och hänga trumspelaren David Charrier från Frankrike, och en inspelningskollektiv av turkiska romersviolister från Istanbul.

Den väldigt populära musiker har redan flera utgåvor under hennes bälte, så det verkar som en naturlig punkt i hennes karriär att lägga till en semestertitel till sin enastående musikkatalog. Den här utgåvan innehåller sitt eget speciella märke av instrumental pop, tillsammans med några mördare sång som verkligen borde få tusenåren i ditt hushållsrockin! ‘ Varmare på vintern kombinerar några av säsongens mest kända och älskade melodier med en del högteknologiska trickery som gör varje sång en unik och underbar ny upplevelse för lyssnaren. Förvänta dig att vissa techno slår ut tillsammans med dessa slädklockor och några datorgenererade blåsor , blöjor och blops med de hästar vars fötter går klipsklubben.

Gäster som hjälper henne ut på vägen är lika friska och aktuella på musikplatsen. New Orleanian Trombone Shorty ansluter sig till titelspåret, medan den tidigare Disney-stjärnan Sabrina Carpenter låter sitt vokalt stöd till sin framställning av en fabulously glad ‘You’ re a Mean, Mr Grinch. ‘All Time Low frontman Alex Gaskarth sjunger på’ Time to Fall in Love ‘, och en av Lindseys superstjärnor, Becky G., lägger till sin röst och gör sin sång’ Christmas C ‘mon’ något riktigt speciellt och magiskt. Några av instrumentalerna som slår Går Man Ner I Vikt ut albumet, inklusive semesterklassiker som den underbara och glittrande ‘Carol of the Bells’, ett hjärta som kittlar ‘Angels We Heard On High’, den irländska jig inspirerande ‘Jag såg tre fartyg’ och den härliga Jazzy zest av ‘Let It Snow.’ ‘ Vilket barn är det här ‘visar exakt varför Lindsey är en aficionado av gudomliga melodier, tillsammans med hennes uttrycksfulla’ Jingle Bell Rock ‘och den underbart ängliga och emotionella’ Tysta Natten ‘.

Vi rekommenderade den första volymen av den här serien i fjol och Capitol Records fortsätter sin 75-årsjubileum genom att gruva flera ädelstenar från deras valv för att vi alla ska njuta av.

Albumet innehåller en verklig vem som är från den klassiska semestermusiklåtboken, inklusive ett par spår av Wayne Newton, Beach Boys och den sena, stora Glen Campbell. Andra stalwarts från ett stort antal musikaliska genrer som finns på Samling är Lena Horne, Lettermen, Starlighters, Sonny James, Al Martino, Louvin Brothers, Molly Bee, de fyra freshmen, Les Paul och Mary Ford, liksom Guy Lombardo Hans kungliga kanadensare.

Dessutom innehåller samlingen några mycket sällsynta och unika inspelningar som har varit mycket svåra att spåra och njuta av. Nancy Wilsons tolkning av Frank Sinatra s ‘The Christmas Waltz’ visade bara på en reklamrekord från 1968 som skickades ut till radiostationer. Dinah Shores lätt svängande återgivning av ‘Jingle Bells’ skickades ursprungligen i julkort till Chevrolet-återförsäljare runt om i landet vid den tiden.