semester ljud och ljus visar avkastning

semester ljud och ljus visar avkastning

Chico >> Viktminskning Tabletter Om du saknade köra i stilljusskärm på 10th Avenue och The Esplanade förra året, lyckas du med. Musiken och synkroniserade lamporna är tillbaka.

Folk som fångade matrisen förra året kanske vill köra igen. Utställningen är större och ljusare.

Chico Nut Co. är det stora silverlageret nära Lindo Channel. Strax söder om strukturen är en stor grus parkeringsplats. Merparten av året är partiet tomt. Just nu ser du rader av bilar efter mörker faller.

I flera år har familjen Peterson haft framträdande julvisningar på byggnaden där nötter är stora och sorterade. Företagets ägare älskar verkligen jul och bestämde sig för att Gå Ner I Vikt Snabbt ge samhället något speciellt, säger Wes Battson, talesman för företaget.

Människor kör till platsen och pekar sina bilar mot byggnadens sida. Ett digitalt tecken vid ingången instruerar förare att ställa in radion till 92,3 FM.

Radion och synkroniserade system har blivit populära de senaste åren, som ofta ligger i stadsdelar. Vad speciellt om Chico Nut Co., som är uppbyggd, är att det verkligen känns som att gå på en enhet i film.

Programmet löper 40 minuter. Vissa låtar Viktminskning Tabletter är klassiska julfavoriter. Andra är moderna inklusive den populära stilen. Senare ser vi en upplyst, animerad, sjungande häst.

Den långsammare natten, har fascinerande ljusförändringar och att vara amerikansk använder alla de röda, vita och blåa lamporna som finns tillgängliga.

Några av låtarna gör också att platsen ser ut som en rockshow, med snabb musik och ljusförändringar som håller takt.

Battson sa att hans besättning arbetade i sex månader föregående år för att skapa programmet.

Efter återkoppling från samhället bestämde de sig för att fortsätta. En tekniker anställdes som arbetade för att lägga till mer ljusmagi.

Förutom ljusets träd från programmet förra året tillsattes två träd. var också strungad som en baldakin framför parkeringsplatsen. Två projektorer tillåter att ljus flyttas längs lagerhusets sidovägg.

Förra veckan små barn scenen, med sina föräldrar i släp. Det var bra, sa Battson. Barnen gillar att klättra runt på släden byggd nära scenens framsida.

Battson sa att en slädeutklipp inkluderades förra året, där familjen tyckte om att samla för att ta bilder. Gruppen bestämde sig för att ge besökare något mer betydande för sina snapshots på semester.

En horisontell skärm läggs också till, vilket tillåter att ord rullar in.

Den bästa upplevelsen är när människor bor i sina bilar, där de kan vrida volymen. Musiken sänds också utomhus, men i minsta volym så når den inte grannar.