Semester kan vara svårt för sorgen

Semester kan vara svårt för sorgen

När någon Viktminskning Tabletter du är van vid att tillbringa semestern med har gått bort, kan det göra denna årstid svårt.

Enligt sorgsekreteraren Darcie Sims, är det till nytta att arbeta för att ge semestern ny mening. Genom att följa några av Sims tips kan du flytta dig till att göra semestern en gång för att reflektera över den gåva som din älskade har varit på du och din familj. En av hennes tips är att göra en att göra lista och bestämma vad som är viktigast på den listan. Skrapa av resten för att eventuellt läggas till på nytt under de närmaste åren. Lyssna på ditt hjärta och erkänna dina gränser. Det är okej att säga nej. Förutom att klippa tillbaka på vad du gör kan du anpassa några av dina traditioner till din nya verklighet. Som ett exempel kan du köpa en gåva som din älskade skulle ha haft och ge den till välgörenhet.

Att leta efter glädje är också viktigt denna årstid. Det är orealistiskt att tro att det inte blir ont, men du kan försöka fokusera på positiva minnen av din älskade. Fokuserar på den religiösa betydelsen av jul är också bra. Sims rekommenderar att du firar ljusets år genom att tända ett ljus i firandet av ditt älskade liv.

Kopior Gå Ner I Vikt Snabbt av Sim-häfte genom helgerna när du förlorade en älskad och andra resurser som hjälper till med att lura, kan erhållas hos Hospice Circle of Love, 314 S. 3rd. Cirkel av kärlekslösningsteam är också värd för samhällssorgsgrupper under hela året som är öppna för allmänheten. varje tisdag i februari. Du kan anmäla dig genom att ringa Kevin Strope eller Gary Miller på (580) 234 2273. Webbplatsen innehåller en Dealing With Sorrow-sida som ger tips.

ArticlesPolice gör arrestera; 12 år gammal säger hot som inte är avsedda att utföras. OSBI-agenter arresterar major county sheriffMajor County sheriff belastad med 4 misdemeanor brott som involverar dotterns pojkvän UPPDATERAD: EPD säger hot mot Enid skolor ‘inte genomförbar’ ENDUI checkpoint, Går Man Ner I Vikt patruller planerade fredag ​​i EnidCOLUMN: John Turney var en Hall of Fame farfar Mannen anklagad för spanking son, torkar smutsig blöja i pojkens ansikteEPS Board passerar upplösningen kräver att läraren betalar raisesOSBI undersöker Woodward County Fängelse dödMan laddad med andra graders våldtäkt