Semester jubel i Newport

Semester jubel i Newport

Santa Claus sitter med Jolena Hart, 7 månader, av Gå Ner I Vikt Snabbt Newport, under Newport Hometown Christmas event torsdagen.

NEWPORT För det 10: e året Newport-området invånare samlades för en liten semester jubel torsdag i lokalen för volontär brandkåren.

hade 14 stannar med alla köpmän varje år före detta, sade Newport Hometown Jul arrangör Becky Felton. Sedan det var vår 10-årsdag trodde vi att vi gjorde det lite annorlunda med bara ett stopp för att få alla tillsammans. Rummet var fullmatat av köpmän som fanns på väggar och familjer som samlades för varmkorv, slarviga joes, kakor och naturligtvis nattens tre häftklamrar: ansiktsfärg, jultomten och färgkonkurrensen.

bli en familjetradition för att vi ska komma till det här, sade Misty Hart, Newport, efter att hon visste att hennes dotter fick sitta på jultomgången. kom för rafflesna och maten men också för att se folk. Hendrix gick specifikt för ansiktsfärgen och middagen.

JANELLE PATTERSON The Marietta Times

Arrangören Becky Gå Ner I Vikt På En Vecka Felton serverar mat på Newport’s Hometown Christmas event torsdag.

fick mitt ansikte gjort till Flash eftersom han snabbt, sa 4-åringen från Newport.

ansiktsmålning är alltid en träff med barnen, säger Felton. mycket roligt, inte bara för dem utan också för äldre, allt det glädje i ett rum. Och barnen är ganska stolta när de vinner färgkonkurrensen. Thomas, 4, av Newport, var hård på arbetsfärg i sin ren torsdag.

nu vill jag visa santa mina glasögon, berättade han sin mor Linsee, 28.

är vår första gången, säger Linsee. bra men att gå ut och se samhället och det är trevligt att njuta av varandra för jul.

Felton, som hade tanke på händelsen för 10 år sedan, sade i år att natten kom ihop enkelt.

vi letar efter några yngre människor att ta på det också, sa hon. bara en snygg sak att ha, alla andra städer upp och ner i floden har något, en parad eller en belysning eller något så jag trodde att vi borde Går Man Ner I Vikt också. med priser för pajbakning, husdekoration och andra ritningar, sade Felton att hon hoppas att traditionen fortsätter i många år framöver.