Semester i min livstid

Semester i min livstid

Strictly Come Dancing s huvuddomare, Len Goodman, tar ett välkänt berömt ansikte tillbaka i tid för att Gå Ner I Vikt Snabbt återskapa sin egen barndomsferie.

Episod 1 (måndag)

I dagens resa genom tiden tar Len Goodman en hårig biker Dave Myers tillbaka till Isle of Man för att påminna om sin semester vid havet från 1967. Förvånande Dave genom att plocka upp honom på en 1960-talets buss Len tar motorcykelfinnare Dave att se en speciell samling av över 100 återställda motorcyklar och båda njut av en tur på en klassisk Ariel Square 4. De provar en ö favorit en rökt tippvagn och genom denna nostalgifest upptäcker Len att Daves original semester på Isle of Man spelade en viktig roll i två av hans livslånga passioner, mat och motorcyklar.

Episod 2 (tisdag)

I dagens resa genom tiden tar Len Goodman sändaren och kampanjen Esther Rantzen tillbaka till Isle of Wight för att återuppleva sin semester som en 6 år gammal år 1946. Len hjälper Esther att återfå sina steg genom att besöka kuststaden Bembridge där hon och Len gör en plats för crabbing, precis som hon gjorde för de senaste åren. De njuter av en resa till Carisbrooke Castle för att titta på den dagliga demonstrationen av åsnorna som i århundraden brukade utarbeta vatten från slottet 1600-talets brunn och Len överraskar Esther med en stollyftning som erbjuder fantastisk utsikt över kusten. Längs vägen avslöjar Ester att hennes journalistiska nyfikenhet kan ha börjat under hennes tid på Isle of Wight.

Episod 3 (onsdag)

I dagens resa genom tiden tar Len Goodman presentatören Chris Hollins tillbaka till Oxford Gå Ner ett Kilo I Veckan för att påminna om sin semester från 1988. Överraskande Chris genom att plocka upp honom i en klassisk Mini tar Len tillbaka till universitetets hallar som han skulle ha stannat som en 17 år gammal och de slänger sig in i den mycket fulla frukosten som de Gå Ner I Vikt Snabbt skulle ha haft på dagen. Resan var en del av en cricket-turné så Len överraskar Chris genom att bjuda in några vänner från sin semester till Oxford för att spela några överskott. De deltar i ett spel som heter Spoof där förloraren skulle behöva äta en mycket varm chili och Oxford skulle inte vara Oxford utan en civiliserad spets nerför floden.

Episod 4 (torsdag)

I dagens resa genom tiden tar Len Goodman kändisskocken Ainsley Harriott tillbaka till Blackpool för att påminna om sin semester vid havet från 1974. Överraskande Ainsley genom att plocka upp honom i en vintage Mercedes-salong, tar Len Ainsley på den världsberömda Big Dipper-rutschbanan, De går tillbaka till vinterträdgården där han såg sin pappa på första gången på scenen och de båda njuta av en traditionell servering av fisk och chips. Längs vägen får vi några riktiga insikter på Ainsleys karriär och vi dyker in i vad gjorde denna semester så minnesvärd.

Episod 5 (fredag)

I dagens resa genom tiden tar Len Goodman idrottsstjärnan Fatima Whitbread tillbaka till Burnham på Crouch i Essex för att påminna om sin semester för en livstid 1978. Överraskande Fatima genom att samla henne i en 1970-talets Vauxhall Viva Saloon Len tar Fatima tillbaka till husvagnsparken där hon och hennes familj stannade och hennes mamma, Maggie, avslöjar bakgrunden till hur hon kom för att anta Fatima i familjen. Len tar Fatima tillbaka till det lokala skolområdet där hon brukade träna och Len lär sig hur man kastar spjutet och det är allt i höfterna. BBC är inte ansvarig för innehållet på externa sidor. Läs om vårt förhållningssätt till externt länkning.