Semester i förorterna

Semester i förorterna

Från musikaliska föreställningar på Viktminskning Tabletter Rialto till den årliga ‘Gnome Show’ på Billie Limacher Bicentennial Park, kommer Joliet att strumpa fyllda med händelser att göra under semestern.

Rialto Square Theatre i Joliet är en utmärkt plats för människor att gå på semestern om de inte vill gå långt hemifrån, enligt Valerie Devine, verkställande direktör för Rialto Square Theatre.

Sunset Hill Winter Lights visar ett arbete av kärlek i Valparaiso Sunset Hill Farm County Park

Sunset Hill Farm County Parks årliga semesterljusdisplay går från 19 november den 1 januari 2018.

Sunset Hill Farm County Parks årliga semesterljusdisplay går från 19 november den 1 januari 2018. (Sunset Hill Farm County Park)

Tre miles av ljus låter troligen som varje husägare s mardröm, men Porter County Parks Department har det nere till en bländande vetenskap vid denna tidpunkt.

Festival of Trees uppvisar i Munster en inomhusskog av fantasi Ann Davis

Så många som två dussin temafrontar fyller atrium- och lobbyrgallerierna för Center for Visual and Performing Arts i Munster under den fria Går Man Ner I Vikt Festival of the Trees displayen, öppen 29 november, 2 januari 2018.

Så många som två dussin temafrädde träd fyller atrium och lobby gallerier i Centrum för visuell och scenekonst i Munster under den fria Festival of the Trees displayen, öppen 29 november den 2 januari 2018. (Ann Davis)

Blomdesigner Jim Kuster har ägnat sig åt det senaste decenniet för att hjälpa Bob Dixon och medarbetare på Dixons Florist i Munster att skapa anpassade julgranar att inkludera i den årliga festivalen för trädutställningen vid Center for Visual and Performing Arts i Munster.

Christmas Story utställning firar Hammond anspråk på berömmelse S. Shore Convention och besökare

En av de klassiska scenerna från 1983-filmen ‘En julhistoria’ som avbildas i Macy s skyltfönster representerar den snygga varuhuset Santa och ingår i Indiana Welcome Centre i Hammond för ‘The Christmas Story’ kommer hemutställningen.

En av de klassiska scenerna från 1983-filmen ‘En julhistoria’ som avbildas i Macy s skyltfönster representerar den snygga varuhuset Santa och ingår i Indiana Går Man Ner I Vikt Welcome Centre i Hammond för ‘The Christmas Story’ kommer hemutställningen. (S.

Zoran Rukas, 15 månader, checkar ut lamporna på Crown Point julgran efter en belysningsfest. (Suzanne Tennant / Post Tribune)

Nattlivsljus kan förändra utseendet på ett landskap, till och med vardagliga välbekanta scener som är fördjupade i historien.

‘Jag har kört genom Crown Points stadsområde och runt tingshuset otaliga gånger under hela mitt liv och ändå vid Kristus, det är en plats som förvandlas till något ännu mer magiskt’, säger Beverly Badovich, som bott i Crown Point för 43 år.

Njut av lite julafton på Indiana Dunes State Park, Indiana Dunes State Park

Julafton promenader deltagare vandra längs trail julafton på Indiana Dunes State Park.