Semester hemkomst överraskning i Niagara Falls

Semester hemkomst överraskning i Niagara Falls

(WIVB) I flera månader har 6 år gammal Colton Barrett bett att se sin farbror Michael. Idag blev hans önskan sann när han visade sig oväntat i sin klass på Cataract Elementary School.

älskar sin farbror så att han bara talar om, sa Ashley Nest, Michael syster

får inte se min familj varje dag som många människor så att kunna komma hem och se de jag älskar är, får mig att må bra, sa Michael Nest, stationerad med armén i Sydkorea.

varit borta så länge och där han var nervös för allt som händer i världen och det är bara underbart att få honom hemma. Den bästa julklapp du kan be om, säger Christopher Nelson, Michael kusin.

För det gångna året har Michael Nest varit borta i Sydkorea, där han stationerade med armén.

en bränsleförare, och jag driver bränsle som jag levererar bränsle över hela Korea, där det Viktminskning Tabletter behövs. Det är en ganska stor sak eftersom ingenting går Gå Ner ett Kilo I Veckan utan bränsle, säger Michael Nest.

trodde inte att han kom hem alls. Vi planerade även att komma ihop med hela vår andra familj eftersom vi gillar Michael kommer inte att vara här så det skulle vara vår första jul utan honom, sa Ashley Nest.

Men i stället kommer det att glömma en Christmas Michael-familj.

måste gå till köpcentret tidigare och vi överraskade sin bästa vän som arbetade och vi överraskade en annan vän till hans så det var som en överraskning, sa Carly Nest, Michael fru.

kan vänta med att komma hem och ta bilder, sa Ashley Nest.

En bild perfekt jul för en familjeåterförening. Michael överraskar sin mamma nästa gång.

kanske måste överraska henne och ta henne till sjukhuset på samma resa. Hon kan ha en hjärtinfarkt, säger Michael Nest. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, Går Man Ner I Vikt kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska.