Semester gåvor från lagkamrater till NFL offensiva linemen

Semester gåvor från lagkamrater till NFL offensiva linemen

FacebookTwitterFacebook MessengerPinterestEmailprintcommentBild en NFL offensiv linjär som står framför en Big Green Egg grill i skräddarsydda cowboy stövlar, bär en onesie och en begränsad Hublot klocka medan du dricker ett glas Johnnie Walker Blue och lyssnar på hans favoritmusik på Bose hörlurar.

Nu har du en aning om Går Man Ner I Vikt vilka typer av gåvor som utökats till grunts upp framför av uppskattande lagkamrater under denna semestersäsong.

Här är en snabb titt på hur NFL-spelare visar sin tacksamhet:

Joe Flacco har alltid tagit hand om sina linemen. Tidigare har han gett dem en mängd olika presenter, inklusive dyra klockor och presentkort. Förra året gav han sina linemen ett virtuellt verklighetssystem.

Denna säsong belönade han en enhet Går Man Ner I Vikt som överträffade många skador men gav fortfarande kvalitetsskydd genom att tilltala sina hälsosamma aptit.

Matt Ryan gick från plaggväskor förra året till grillar i år och rookievakt Sean Harlow, som var inaktiv för varje match denna säsong, uppskattade hur Ryan inte lämnade honom från listan.

Bucs-offensivlinjen satte ny twist på sin semestergåva rutin i år. I stället för att utbyta presenter med varandra lade linjerna sina pengar för att skapa speciella bonusar för några anställda vid deras anläggning för att uppskatta deras ansträngningar.

Och defensiv tackling Sealver Siliga gav sin personliga semester touch under en resa till Applebee s.

Le Veon Bell handlar om pacing och timing med sin avsiktliga körstil, och han såg till att hans OL visste vilken tid det var när linjärerna öppnade sina gåvor.

Le Bell visade lite kärlek till Går Man Ner I Vikt sin O-linje genom att få dem klockor.

Carson Wentz gick från hagelgevär till något lite mer subtilt i år.

Förra året fick Carson Wentz sina offensiva linjespelare. I år gick han med stövlar gjorda av ‘äkta Bison läder.’

‘God jul, stora pojkar!’ läs ett brev från Wentz i deras förvaringsskåp.

Russell Wilson är närvarande för varje Seahawks offensiva linemen: en Bose SoundTouch 300 ljudbar. Wilson har ett godkännandeavtal med elektronikföretaget.