Semester förblir Holiday efter backlash till namnbyte

Semester förblir Holiday efter backlash till namnbyte

I slutet av november meddelade länet att man överväger att ändra samhällets namn som en del av en omskrivning av det ekonomiskt deprimerade området.

Landstingets planeringspersonal sade att det hade förväntats möte med bostadsrättsföreningar, handelskammare, invånare och företagsägare, West Pasco Historical Society och South Harbor Leadership Council för att mäta intresse för ett nytt namn. Census Bureau att ändra områdets s beteckning och, om godkänt, anmäla alla via masspost.

Men intensiv gemenskapsdrivande dödade planen innan den började. Beboare skrev brev till Tampa Bay Times och tog till sociala medier för Går Man Ner I Vikt att kritisera planen.

‘Byta namn är som att sätta läppstift på en gris, det är fortfarande en gris’, skrev Susan Dillinger i Beacon Square-kvarteret till kommissionsledamöter 13 december.

Dillinger, den pensionerade biblioteksdirektören för New Port Richey, föreslog att länet skulle bättre tjäna invånarna med större tonvikt på kodstöd, brottsförebyggande och förbättrade gator, trottoar och dränering.

‘Nästan alla hade bestämt att det var en klar affär’, säger Kelly Miller från Colonial Hills Civic Association. ‘Jag trodde att det skulle vara något fantastiskt att undersöka.’ ‘

Holiday är hem för mer än 22 000 personer, men postnummer 34690 och den angränsande Elfers postnummer är de mest ekonomiskt oroliga platserna i Pasco County, enligt en septemberrapport sammanställd av Economic Innovative Group. Mer än en av fem personer lever i fattigdom, 46 procent av de vuxna Gå Ner I Vikt Snabbt jobbar inte och medianinkomsten är bara två tredjedelar av Florida-genomsnittet, fann rapporten. 19 strip gallerior, men området är på väg att få en betydande ökning i handel med den planerade öppningen av Guy Harvey Outpost Club, en exklusiv RV Resort på 66 hektar.

Starkey sa att hon fortfarande hoppades kunna bättre publicera samhällets attribut, däribland kustparker, Anclote River och den planerade Anclote Coastal Trail en $ 3.5 miljoner meandering cykel och fotgängare spår.

‘Jag tar det fulla ansvaret för en idé som morfed i någonting som det inte skulle vara’, säger hon i en intervju.

Inom Holiday är det specifika historiskt signifikanta namn som Bailee’s Bluff, men gemenskapens namn kom som en del av en marknadsföringskrig från en finansiell institution i Tarpon Springs.

William W. ‘Bill’ ‘Boyd, president för First Federal Savings and Loan Association of Tarpon Springs, döpt området som Holiday Går Man Ner I Vikt på 1960-talet som hans institution planerade sin första filial i Pasco County. Boyd såg’ Holiday Drive ” på en karta av området och döpte sparsamhetens expansion som sin semestergren.