Semester fri från motorvägsolyckor

Semester fri från motorvägsolyckor

Dag lång helg.

Men semestern blev tidigt skötad Gå Ner I Vikt Snabbt av ett överfall lördagsmorgon på Tk ‘Emlups Indian Band Reserve.

Mike Adams, biträdande chef för Kamloops Fire Rescue, sade att besättningar svarade på en resande släpvapen i Westsyde tidigt lördag morgon. Enheten förstördes, men närliggande byggnader sparades från skada.

Adams sa att besättningarna mötte utmaningar vid fläkten från Westsyde Road, däribland 350 meter avstånd till vattenförsörjningen samt strama gränser runt enheten.

Brandmän deltog också i en brand i en svit på 352 Seymour Street downtown söndag eftermiddag. Adams sa att byggherren var där vid tiden och doused elden vid en spis med en kemisk släckare.

Men det fanns inga stora motorfordonsolyckor på de omgivande motorvägarna, något som Adams sa ‘är inte traditionellt, tyvärr.’

Highway patrols var biljettbilar på två delar av Coquihalla Highway söder om Kamloops.

Kamloops RCMP svarade på 70 samtal fredag ​​kväll och tidigt lördag morgon, inklusive 15 svar på Pow Wow grunderna. Fjorton fångar hölls Gå Ner ett Kilo I Veckan i celler.

Ett slagsmål på lördagsmorgonen vid Grottaklubban resulterade i att en man togs till Royal Inland Hospital med en trasig käke. Polisen sade att avgifter inte följdes eftersom det offer som hade levererat sitt eget ansiktsbenstört slag i en kamp med angriparen för en tid sedan inte var samarbetsvillig.

Polisen sa att de utfärdade en biljett till den misstänkta angriparen tillsammans med en annan man med honom för att vara full i en allmän plats.

Timmar senare var polisen upptagen i flera timmar på en trailer park på Lac Le Jeune Road efter två bröder rapporterades slåss. Efter att en var förvisad tidigare på kvällen, med att RCMP deltog, sa polisen att han senare återvände, satte ett lucka genom dörren för att komma in och krossade sin mamma.

41-åringen greps för övergrepp och misshandel. Polisen sa att incidenten innebar sex medlemmar i flera timmar.

Också sena fredagskvällen ringde polisen mot en motorcykelkollision på Rose Hill Road. Ryttaren och passageraren hos en Harley Davidson fick skador när cykeln tappade kontrollen på en kurva.

På fredag ​​eftermiddag sa Går Man Ner I Vikt Chase RCMP ett personligt vattenfartyg som sprang kölvattnet på en åtta meter kryssare på Shuswap Lake som slog in i baksidan av båten när den slutade plötsligt.