Semester erbjuder chans att hedra många traditioner

Semester erbjuder chans att hedra många traditioner

När Viktminskning Tabletter vi alla närmar oss vintersäsongen och semesterperioden vill jag dela några tankar med dig så att vi kan sikta på att ytterligare uppskatta helgdagarna, och arbeta för att göra 2018 ännu bättre än 2017.

Vi är på en mycket speciell tid på året. På skolor över hela landet blir barnen upphetsade på utsikterna för vad som kommer att komma. Butikerna fastnar med shoppare, gator exploderar med ljus och budskap av goodwill finns i överflöd. Även när folk säger hej till varandra finns det en speciell känsla i den, en ljus och varm känsla som genomtränger våra dagar. Detta är verkligen en magisk tid på året.

För några av oss är det jul, och för några av oss är det Hanukkah. För andra kan det vara Kwanzaa eller kanske du firade Diwali. Vad som helst för semestern skapar känslan det överstiger alla religionsgränser och förenar oss alla i en gemensam känsla av kärlek för varandra.

Detta är som det borde vara. Den judiska semestern av Hanukkah kallas Ljusfestivalen. Ett ljus tänds varje natt i åtta nätter för att fira ett mirakel av ljus. Den kristna julhelgen har Viktminskning Tabletter kallats älsklingens fest. Det minns födelsen av Jesus, som har kallats fredsprinsen.

Kwanzaa bygger på sju principer i firandet av familj, samhälle och kultur med ett nytt ljus tänds varje dag för sju dagar efter jul.

I 2017 började Diwali, den fem dagars hinduiska festivalen, den 19 oktober. Det är en officiell semester Gå Ner I Vikt Snabbt i bland annat Indien, Nepal, Sri Lanka och Myanmar. Festivalen kallas också som ‘festivalens ljus’ och firar både uppnåendet av nirvana av Mahavira (en indianvisare), liksom ett dödsdagen för Swami Dayanand (hinduistisk religiös ledare).

I en värld som är fylld av mörkers hörn, okunnighet, hat och fördomar, kan vi göra det till en bättre plats med de egenskaper som representeras i dessa olika semester. Om vi ​​bara kunde nå varje bricka med omsorgsbelysningen, vilken underbar plats denna värld skulle bli för oss alla.

Om våra liv kan fyllas med glädje och värme för en årstid på året, och andan av att ge en ande av ljus och kärlek, så kan vi säkert arbeta för att göra den känslan sist. Ja, det kommer att ta arbete, samarbete och medkänsla, men skulle det inte vara värt om värmen som kom inifrån varade hela året?

Detta ger mig till 2018 och det nya året en tid för att börja färskt och att låta det senaste årets återspegling bli bättre än någonsin. Låt oss lösa för att hedra dessa speciella helgdagar i våra liv genom att vara vänliga och förlåtande varje dag. Låt oss vårda dem och hålla dem kära, och låt oss sprida dessa känslor till allt vi möter.

Oavsett om du firar Diwali, eller kommer att fira Hanukkah, Kwanzaa eller Jul, låt mig lämna dig med samma önskan: Kan ljus och kärlek vara din för evigt. Den lyckligaste semestern till alla!

Melvin J. Brown är superintendent i Reynoldsburg City Schools. Hans kontor ger denna kolumn till ThisWeek Reynoldsburg News.