Semester börjar på Universal Orlando i helgen

Semester börjar på Universal Orlando i helgen

Så snart parade är över i New York, har arrangörerna bara dagar att skicka allt ner till Orlando så att de har tid att träna 100 ballonghanterare och 16 ballongpiloter och Går Man Ner I Vikt öva med dussintals artister.

Piper sa att Universalparaden har sina tydliga skillnader från paraden upp i norr, men på något sätt är det bättre.

Piper sa att många av ballongerna från New York skulle vara för stora för att passa ner på gatorna på Universal, så de väljer och väljer ballongerna som Viktminskning Tabletter är rätt storlek och passar också semestertemat.

Den enda tillägget till årets parad på Universal är de nya ‘trycaloons’ tandem-cyklarna med en ballongkaraktär på baksidan, som tycks vara pedal i sync med den utövande som sitter på framsidan.

Universalparaden har även kicklines, stilt vandrare och marchband.

Också på Universal Studios Florida-sidan av orten kommer julmusikgruppen Mannheim Steamroller också att spela på Music Plaza-scenen på nätterna den 1 december, 2, 8, 9, 15, 16, 22 och 23.

Det börjar se mycket ut som ‘Grinchmas’ Över på andra sidan av orten, på Islands of Adventure, Går Man Ner I Vikt firar parkisterna ‘Grinchmas’ med ‘Grinchmas Wholiday Spectacular’ och gatuprogram.