Selkirk College Saints Se till att ange helgdagar på High Note

Selkirk College Saints Se till att ange helgdagar på High Note

Drivet för fem raka BCIHL-mästerskapen kommer att ta en semesterresa, men först kommer Selkirk College Saints att söka efter en sista seger 2016 på fredagskvällen mot Trinity Western University i Castlegar.

Selkirk College Saints packar in öppningshalvan av British Columbia Intercollegiate Hockey League (BCIHL) säsongen den här fredagskvällen med en showdown mot Trinity Western University Spartans och ett skott för att komma in i pausen i första hand.

Studentens idrottare på den fyra gången försvarande mästaren Saints är för närvarande upptagna med att förbereda sig för Fall Semesterfinaler och en välförtjänt semestersäsong paus i hockeyplanen. Med ligan s tre topplag, Simon Fraser Gå Ner I Vikt Snabbt University, Selkirk College och Trinity Western University, som alla håller sig stilla i läget, lovar fredagskvällens hemspel på Castlegar District Recreation Complex att vara en hårdkämpad tävling.

Selkirk College Saints kapten Tyler Kerner kommer att hjälpa leda avgiften på fredag ​​kväll när laget värd Trinity Western University Spartans. på Castlegar District Recreation Complex.

‘Vi vill gå in i rasten med en seger’, säger Saints huvudtränare Brent Heaven. ‘Vi Går Man Ner I Vikt har spelat ganska bra de senaste månaderna, men det finns utrymme för förbättringar. Ligan är stark i år och vi måste vara mycket fokuserade på Gå Ner I Vikt Snabbt sträckan. ‘

Årlig nallebjörnsspets lägger till extra spänning

De heliga är hemma från en helg i Lower Mainland där de återvände till West Kootenay med en 1 1-splittring efter att ha slog Trinity Western 4 1 på fredagskväll i Langley och sedan släppt ett tufft 5 1-beslut till Simon Fraser University i Burnaby. Helgen resultat katapulted Simon Fraser till första plats, med en enda ledning över både Saints och Spartans.

‘När säsongen fortskrider, tar varje spel ännu större betydelse’, säger himlen. ‘Julaftonet blir så mycket roligare för killarna om de kan komma med en seger på fredagskvällen mot Trinity Western.’

En av höjdpunkterna under spelet blir den årliga Teddy Bear Toss. Hockeyspelare och samhällsuppfödare uppmanas att ta med nya saker som kastas på isen när de Saints gör sitt första mål. Andra leksaksdonationer kommer att accepteras i lobbyn och samlas upp av Castlegar brandmän som en del av deras årliga Toy Drive. Detta blir det 35: e året som enheten ger hjälp till familjer under julperioden.