Sekreterare för Alabama Law Enforcement Agency lämnar

Sekreterare för Alabama Law Enforcement Agency lämnar

I en annan förändring under ny guvernör Kay Ivey kommer Stan Stabler, chef för Alabama Law Enforcement Agency, att stiga ner. Han meddelade detta meddelande i en mailad brev till ALEA-anställda i morse.

I detta brev, som har erhållits av Alabama News Network, säger Stabler, guvernör Kay Ivey förbereder sig för att utse sin egen skåp, jag går ner som sekreterare för lagförvaltning och avgång. Senare säger han att det senaste året inte alltid varit lätt, men vi har gjort framsteg. Jag kommer att gå i pension med att veta ALEA framtiden är ljus. Återigen tack för ditt engagemang. Jag är övertygad att var och en av er Gå Ner I Vikt Snabbt fortsätter att erbjuda kvaliteten på tjänsten som Alabama-medborgarna förtjänar. hade granskats över vad han visste om den personliga relationen mellan då guvernör Robert Bentley och Bentley tidigare senior aide Rebekah Mason. Stabler hade nekat kunskap. Men rapporten i hushållskommitténs hus i förra veckan sa att Stabler hade vetat vad som hänt.

Bentley avgick måndag eftermiddag som husdomstolskommittéen övervägde artiklar om förföljelse mot honom. Sedan dess har Gå Ner I Vikt Snabbt New Gov. Kay Ivey arbetat snabbt för att få förändring till staten, särskilt i områden som var involverade i Bentley-skandalen.

Gov. Ivey heter Hal Taylor som sekreterare för ALEA.

Taylor är en man av yttersta integritet som jag litar på under denna övergångstid för att hjälpa till i min vision att förbättra Alabama-bilden, konstaterade guvernör Kay Ivey i ett skriftligt uttalande. tacka också hundratals män och kvinnor i våra statstjänstemän som arbetar varje dag för att skydda oss. Tidigare arbetade Taylor för ABC: s styrelse som gick tillbaka till 1992. Där innehade han flera ståndpunkter, bland annat verkställande säkerhet och därefter biträdande chef för verkställighetsavdelningen.

Ivey har Går Man Ner I Vikt en betydande uppgift att stabilisera statsskibet, och jag tackar att hon har anförtrotit mig skyldigheten att leda vår statliga brottsbekämpande byrå, sa Taylor. soldater, SBI-utredare, supportpersonal och andra på ALEA är toppklass och det är en ära att arbeta med dem i den nya kapaciteten.