Secret Santas gör julen glatt och ljus för seniorer

Secret Santas gör julen glatt och ljus för seniorer

är packning donation lådor, se till att äldre don får förbises denna semester.

Varje jul är ‘Be a Santa to Senior’ -programmet presentera gåvor till seniorer som av någon anledning annars inte får något på semestern.

Sponsras av Home I stället för Senior Care, bygger programmet på donationer från storhjärtade volontärer för att göra semestern snygg och ljus.

Julie Smith, marknadschef med Huntsville, AL, Home Instead, sa att deras plats levererar gåvor till 800 behövande seniorer i år.

‘Jag levererade gåvor till några seniorer idag och några av dem grät. Det presenterar strumpor och handdukar, men det betyder så mycket,’ sa hon.

Hon sa att många seniorer tillbringar helgdagarna ensamma, vilket gör att vänligheten visat sig för dem allt mer meningsfull.

‘De flesta vill inte öppna gåvorna fram till jul eftersom det är den enda gåvan de har’, sa hon.

Enligt Smith är strumpor, filtar, handdukar och rengöringsmedel vanligt förekommande, samt presentkort för mat och andra nödvändigheter.

‘En av de gåvor jag levererade idag, jag fick en herrar få ett presentkort till Red Lobster. Han var så upphetsad för att han kunde ta sin fru ut till middag,’ sa Gå Ner ett Kilo I Veckan hon.

Programmet fungerar mycket som det berömda Angel Tree-programmet.

För att vara en hemlig Santa till senior, välj en glödlampa från ett julgran på en deltagande plats. Lampan kommer att ha Gå Ner I Vikt Snabbt namnet på en lokal senior och några saker som de gillar för jul.

Köp de gåvor som du väljer och släpp dem av på samma plats där du hämtade din seniors önskelista.

Volontärer kommer att samla paketen, sätta ihop och leverera dem.

Ha en lycklig 2018Holiday seasonMore >>

SC-sheriffen vill att du skyddar din valentin genom att skriva in gun raffleSC sheriffen vill att du skyddar din valentin genom att skriva in gun raffleUpdated: torsdag den 8 februari 2018 05:25 EST2018 02 08 22:25:13 GMT

Clarendon County Sheriff’s Office vill att du ska kunna bära armar med den du älskar i många år framöver. (Källa: Clarendon County Sheriff’s Office / Facebook)

Clarendon County Sheriff’s Office vill att du ska kunna bära vapen för den du älskar.

Clarendon County Sheriff’s Office vill att du ska kunna bära vapen för den du älskar.

Människor fastnade på ritt på Disneyland på grund av strömavbrott Människor Går Man Ner I Vikt fastnade på ritt på Disneyland på grund av strömavbrottPostad: onsdag den 27 december 2017 15:39 EST2017 12 27 20:39:38 GMT

Uppdaterad: onsdag den 27 december 2017 16:44 EST2017 12 27 21:44:43 GMT

Vissa besökare till Disneyland i Kalifornien är fasta på åkattraktioner på grund av ett strömavbrott. (Källa: Jae C. Hong / AP)