Julen ger tillbaka glada minnen

Julen ger tillbaka glada minnen

Jag älskar allt om uppbyggnaden till dagen. gillar att vänta på WrestleManiaas spänning att komma, minus huvudlås och björnkramar!

Det finns så många saker jag älskar om semestern och så många ögonblick etsade i mitt minne som tar mig tillbaka till när jag var åtta år gammal. Från att hänga julljus på vårt hus för att dekorera det största trädet som min pappa kunde hitta, var jul alltid en mycket speciell tid.

Har du sett min pappa rätt? Han var enorm! Föreställ dig hur stora våra träd var!

När jag växte upp var min pappa WWE Superstar Jim (The Anvil) Neidhart borta för det mesta av året och utövade världen runt. När min pappa kom hem från att vara på väg, ibland så länge som en månad i taget, skulle han se till att verkligen göra speciella stunder som hemma räkna.

Dessa stunder förstärktes på julen. Det var alltid det bästa Gå Ner I Vikt På En Vecka att ha min pappa hemma för semestern! Vi kände oss så välsignade. Min pappa och min mamma gjorde verkligen till oss att Neidharts hade semestertraditioner.

Jag inser nu att mina föräldrar verkligen skapade stunder från vår barndom som skulle stanna hos oss för alltid.

En av mina favorittraditioner var att hjälpa min mamma laga vår julmiddag, som vi alltid gjorde på julafton. Min mamma lärde oss hur man gör sin specialitet i köket: hemlagad äppelpaj.

Vi skulle hjälpa henne att hugga äpplen och hon lärde oss även hur man gör den perfekta pajskorsan. Vi hade alltid speciella godisar som bestod av morötter Viktminskning Tabletter och russin avsedda med en anteckning för Santa renar också. Spoiling Rudolph var högsta prioritet.

Efter att vi slukat vår julfest, skulle förhoppningen om julmorgon börja! Mina systrar och jag skulle vara fast beslutna att stanna upp hela natten för att fånga Santa att lägga ut våra gåvor. utan att falla i vila. Gryningen började bli snabb, men det var det bästa kraschen i mitt föräldra rum och vaknade upp för att öppna våra presenter.

Tänk på de fantastiska julminnena och traditionerna för sent, det fick mig att undra vad några av mina WWE-kollegor håller nära och kära till sina hjärtan denna årstid. Så jag frågade.

Under tur i Peru fick jag chansen att fråga några andra superstjärnor vad deras favoritferietraditioner är.

Tyler Breeze berättade för mig att dekorera julgranen helt med skräddarsydda smycken med ansikten av sig Gå Ner I Vikt På En Vecka själv och WWE Superstar Fandango är hans tradition. (Tyler Breeze spelar en arrogant karaktär i WWE!)

Zack Ryder sa att som barn var allt han någonsin önskade WWE actionfigurer och han minns fortfarande en Macho Man actionfigur som han fick från sin pappa till jul som barn. Zack sa nu, han skämmer bort sin brorson med actionsiffror av nuvarande WWE Superstars som AJ Styles och Dolph Ziggler. Woo woo, du vet det! (Den Zack fångstfrasen förresten.)

Tidigare WWE Champion Jinder Mahal sa att hans händer ner favorit semester tradition bakar kakor med sin familj. Vem skulle ha trott att den moderna Maharajah kunde baka? Vi lär oss något nytt varje dag.

Vi vet alla WWE legend Mick Foley älskar allt Santa när det gäller semestern. Kom ihåg att tiden Stone Cold Steve Austin gav Santa Stone Stone Cold Stunner på Monday Night Raw? Yeesh. Det är inte i linje med julens ande.