Juldisplayen förlorar blyren

Juldisplayen förlorar blyren

Var är Rudolph?

Att frågan Sharon Fegan frågade på tisdag efter en av hennes mest välskötta ägodelar blev stulen sin gård över helgen. Ledningsrengöringen, komplett med en elektrisk röd näsa ledde inte längre till den förpackade lasten.

cop sa att det var förmodligen ungar, Går Man Ner I Vikt sade 68-åriga Gå Ner ett Kilo I Veckan mormor som blev bedövas av spekulationen. sa, varför jag dekorera för barnen, det har varit mer än bara barn som har märkt den extra ansträngning som Fegan går till Går Man Ner I Vikt varje år, eftersom hon har varit en repetitionsvinst i det årliga semesterdekorationsprogrammet. Faktum är att hon fick ett certifikat av Värdering från City Beautification Committee 2010 för hennes juldisplay.

pappa och mor gjorde det för oss när vi var barn, sade Fegan, som stolt har hållit familjetraditionen under alla år.

Fegan, som köpte en lagringshölje bara för att hålla alla sina juldekorationer säkra från elementen under lågsäsongen, beräknat att det tog henne en bättre del av två dagar och till och med lite hjälp för att få uteslutet utomhus redo för den kommande säsongen .

Hon hade inte förlorat sin julkänsla trots stölden eftersom hon var jobbig på jobbet och fick trädet klart innan han intervjuades om Rudolphs försvinnande.

Renet kom i Fegan besittning som en gåva från hennes kusin Pat Wilcox. De byggdes i Seymour, Wisconsin av Wilcox före hans död och har fungerat som en årlig påminnelse om hennes nära band med sin kusin.

Jag insåg att Rudolph var borta, som bara gjorde mig sjuk, sa hon.

Trots stölden och skadorna på en närliggande jultomten som inte längre tänds efter händelsen, har Fegan inga animositet gentemot skyldige eller synder.

skulle bara vilja Rudolph tillbaka, sa hon och tillade att hon inte är intresserad av att se de involverade åtala. Jag älskar barn, jag vill definitivt inte ha något att hända med dem, jag vill att de ska lära av sina misstag. talesman för Sault polisavdelning sade att Fegan inte är den enda personen i staden som utsätts för denna verksamhet med ett halvt dussin andra klagomål under de senaste dagarna med stöld eller förstörelse av semesterdekorationer. Majoriteten av dessa händelser har inträffat i det som löst beskrivs som stadens södra sida.