Juldekorationer på stor skala

Juldekorationer på stor skala

Colonial Williamsburg och Busch Gardens står inför en ansträngande uppgift rubrik i december: dekorera till jul.

Båda destinationerna lägger på utarbetade och periodvisa lämpliga visningar av semesterfiner, och båda tar månader med planering och veckor av händer på jobbet innan det första ljuset tänds eller den första carolen spelas.

Dippre och cirka 30 andra ansvarar för att sätta upp utomhus- och inomhusferieutsmyckning i det historiska området, som är klädd från gata till gata med bågar, banderoller, kransar och julgranar, alla designade av landskapspersonalen.

Dekorera världen

Julgranarna är en blandning av äkta och falskt. Julgranen i Merchants Square och träden inuti hotellen är syntetiska, säger Anna Cordle, som arbetar i PR på Colonial Williamsburg.

‘Vi dekorerar ganska Gå Ner ett Kilo I Veckan mycket världen’, säger Carl McColey, kolonial Williamsburg Gå Ner I Vikt På En Vecka direktör för underhåll av anläggningar.

Området Dippre s team måste täcka med dekorationer är överväldigande att överväga.

‘Jag tänker inte med tanke på dem. Det skulle freak mig ut, sa Dippre. ‘Jag vet att vi gör över 100 byggnader.’

Dippre kunde inte ge specifika siffror för hur många dekorationer hon beställer eller hur mycket hon budgetar.

‘Jag vet inte,’ sa Dippre. ‘Jag beställer förmodligen ett par hundra kransar. Det är nog mer än det. De färska sakerna vi byter ut. ‘

Den ursprungliga dekorationen är en stor ansträngning, men att se till att det finns färskt kransar och frukter som leder fram till jul är också en syssla.

Dippre sa att människor och djur kommer att äta de frukter som visas.

‘(Frukterna och kransarna) får mycket missbruk’, sa Dippre. För att säkerställa friskhet har hon en vana av arbetare som kontrollerar dekorationerna varje morgon och om saker behöver bytas ut ersätter de dem.

‘Folk tror att vi använder magisk frukt eller gör något Gå Ner I Vikt På En Vecka för frukt så det varar,’ sa Dippre. ‘Det är bara uppdaterat ständigt.’

Bäst det kan vara ‘måndag, tisdag, onsdag och fredag ​​kör vi så fort vi kan’, sa Dippre. ‘Det är bara en process och beror på vad vädret är.’

För Dippre är dekoration och landskapsarkitektur till jul ett jobb på åtta månader och hon gillar att se till att varje detalj redovisas.

‘Jag’ är väldigt picky om hur allt ser ut, ‘Dippre sa.’ Vissa människor kommer bara för en dag. Så det måste vara det bästa det kan vara varje dag. ‘

Kulminationen av Dippre s arbete kommer att vara på den första helgen i december vid den officiella kickoffen för semesterns årstid på Colonial Williamsburg.

Dippers motivation är enkel.

‘Det handlar om gästupplevelsen’, säger Dippre. ‘Jag har folk kalla mig alla under året och frågar när vi börjar dekorera till jul eftersom de vill planera sin semester.’ Dekoratörerna på Busch Gardens började förbereda första veckan i november strax efter Howl O Scream.

De vanliga jultema, som godisrottor, prydnadsföremål, displayren och kransar, är på plats.

‘Det är en lång process, säger Phil Raybourn, Busch Gardens Senior Production Manager för konsumenthändelser.’ Vi har ett bra besättning här som fungerar väldigt hårt. Det är ett lagarbete. ‘

, är en månadslång semestertävling med 8 miljoner ljus av olika färger, två barns lekplatser och otaliga juldekorationer.