Juldagen New Orleans

Juldagen New Orleans

Vad gör du på juldagen i New Orleans? Många människor spenderar tid i familjen och vännernas hem, men Crescent City lever med aktiviteter som du kan ta in före eller efter julbesök.

Här tar vi dig på en resa genom Går Man Ner I Vikt staden från Gå Ner ett Kilo I Veckan midnatt på julafton till midnatt (eller senare) på jul.

Detta festliga schema med semesterglädje är perfekt för vuxna som vill utforska staden ensam, eller för dem som söker efter något att göra före eller efter semestermåltiden och nuvarande öppning.

Det här schemat är så förpackat att du troligtvis inte skulle kunna göra allt, men vi har något för dig oavsett vilken tid Viktminskning Tabletter på dagen du befinner dig och är gratis.

Om du vill gå till midnatt Mass på julafton, är det bästa rådet att välja en kyrka och komma dit tidigare, så du kan hitta en plats. De flesta kyrkor har underbar julmusik innan tjänsterna börjar. Du har ett antal alternativ i hela större New Orleans-området, inklusive St. Louis-katedralen i Jackson Square i franska kvarteret och Mater Dolorosa Church vid 1230 S. Carrollton Ave.

Vårt förslag: Gå till Jesuits kyrka, Immaculate Conception, 130 Baronne St., (bild ovan), för då kan du, efter mässan, gå över gatan till Roosevelt Hotel. (Se mer om Roosevelt nedan.)

Medan du inte missar Head Pastry Chef, Deborah Heyd, Peperkakskärm i Teddy Caf I år skapas Santa NOLA Shotgun House. Denna skärm är 10 meter lång, 10 meter lång och 6 meter bred och tog cirka 350 timmar att skapa. (Se fler bilder av pepparkakor hagelgevärshuset här.)

Hotell över hela CBD och franska kvarteret dekorerar till jul. Läs den här funktionen på en halvdukad pepparkaka med några ganska spektakulära här: ‘Besök stora pepparkakshus i New Orleans hotelllobbyar.’