Juldag eld visar Dearborn County familjen sant meningen med semestern

Juldag eld visar Dearborn County familjen sant meningen med semestern

varna dem att lämna genast.

‘Jag går till köksdörren, jag griper handtaget, jag brände min hand, jag tog backen och såg att det var en stor boll av eld, att hela baksidan av huset brann upp’, sa Karla Rena Campbell, mamma och husägare.

Allt i hemmet var förstörda möbler, kläder och presenterna Karla och hennes man Greg, skulle ge Gå Ner ett Kilo I Veckan till deras första barnbarn, Gå Ner I Vikt På En Vecka en 3 veckors gammal tjej som de träffades för första gången samma dag.

De tror att elden startade hemifrån Viktminskning Tabletter från elektriska orsaker bara några meter ifrån där de skulle ha öppnat julklappar med familjen senare den dagen.

Men olyckan har inte blivit familjens ande. Campbell har funderat på den sanna meningen med semestern.

‘Det handlar om människor och hjärta. Det är så många bra människor. Jag är förvånad när du har något sådant hänt, det överväldigar ditt sinne, säger Campbell.

Familjen kunde fortfarande vara tillsammans och byta presenter.

Men de gåvor och materiella saker som Karla sade är inte vad semestern handlar om.

‘Vi är välsignade för att ha den natten tillsammans eftersom det kunde ha varit värre än vad det var. Så vi är tacksamma att vi alla har varandra, alla dessa materiella saker kan de ersättas i livet, men vi kan inte, säger Campbell .

Nu hjälper människor från samhället och bortom Campbell s genom att donera sina egna kläder och väsentliga saker.

Händer och fötter har skapat en donationsplats för familjen där 100 procent av intäkterna går till att hjälpa familjen att bygga upp och återgå till en normal känsla.