Julafton roundup

Julafton roundup

Måndag på Community Table, 320 Putnam St. Gifts kommer vara där och kanske till och med jultomten.

Den årliga evenemanget är öppet för alla.

Semesterresenärer kommer att hitta bensinpriserna högre än de var i julen 2016 men lägre än de var för Thanksgiving. Genomsnittspriset för vanlig blyfri i staten är $ 2,36, 19 cent lägre än för en månad sedan men 15 cent mer än Gå Ner ett Kilo I Veckan förra julen.

Andra genomsnittspriser i regionen: Illinois, $ 2,49; Iowa, $ 2,37; Minnesota, $ 2,38; Michigan, $ 2,51.

AAA Wisconsin sa 107,3 ​​miljoner amerikaner förväntas resa över jul och nyår semester. Detta motsvarar en ökning med 3,1 procent jämfört med förra året Viktminskning Tabletter och den högsta årliga resevolymen på rekord, säger AAA.

Detta markerar det nionde raka året med stigande årsskiftet på semesterresa tack vare en starkare ekonomi och ökande konsumentförtroende, säger AAA.

Som vanligt kommer väder vara en stor oro för förarna.

Finansinstitut med personlig service Gå Ner I Vikt Snabbt kommer att vara stängda juledagen.

Chippewa Valley Museum i Carson Park är stängd söndag och måndag.

Eftersom julen faller på måndag kommer avfallshantering för området två största avfallshanteringsföretag Advanced Disposal Services och avfallshantering att vara en dag senare än normalt nästa vecka.

Eau Claire och Chippewa County Courthouses är stängda måndag och tisdag. Dunn County Courthouse är stängd fredag ​​och måndag.

Stadshallen i Eau Claire, Menomonie och Altoona är stängda måndag och tisdag. Chippewa Falls City Hall är stängd fredag ​​och måndag.