Julafton i Banff

Julafton i Banff

Jul kommer tidigt för Banff, 21 dagar tidigt faktiskt, eftersom den 4 december kommer Banffites att kunna se Santa och hans släde, samt delta i otaliga aktiviteter av julövertalningen.

Om man går längs 211 Bear Street mellan dessa timmar kan ett passagerare se något vanligt, en professionell ismaskin som ska skulptera två olika delar av välbekanta djur på plats. Och om vädret är skrämmande, oroa dig inte, utomhuskaminen är härlig, men om man tittar på carver med en kreativ sida, känner man sig fri att delta i en av ‘Little Chippers’ -stationerna, en möjlighet att ta mejsel i hand och göra en del isig konst, vilken verksamhetschef för Arctos Bird Michael Code uppmuntrar alla att göra.

‘Det’ är ett bra tillfälle för lokalbefolkningen och för besökare att komma ihop och njuta av isskulptureringsaktiviteter ‘, säger Koden.’ Vi ville bara ge chansen för vänner att träffas på gården och att barn ska delta i en säsongssemester aktivitet före parad. ‘

Det andra sättet att fira säsongen Gå Ner I Vikt Snabbt den 4 december är genom jul i Rockies, som är värd tre möjligheter att träna namngivna hela Santa’s ren och sprucing upp på julen, den festliga kul med Santa, händelserna längs Banff Ave . Och Santa Claus Parade of Lights.

Direktör för utvägstjänster för Banff Lake Louise Tourism Stuart Back sa hela listan med händelser för dagen kommer att vara att få Banff till festivalen.

‘Det är en paketdag för upplevelser, det är fantastiskt att Bison Courtyard bestämde sig för att skapa ett tillägg till den födelsedagen,’ sa Back. Yum!

Lämna Cascade Plaza, och bara roaming Banff Ave. inuti mitten. ledde ner Banff Ave. av Santa själv.

‘Det är färgstarkt och engagerande,’ sade Back. ‘Det hjälper verkligen att animera och liva Banff Ave.’

Det är inte för sent att komma in i en float heller, och med förra årets 22 inlägg, vill Back vara Gå Ner I Vikt Snabbt Piller i nivå med eller överstiga det numret i år.

‘Från ett lokalt samhällsperspektiv vill vi påminna människor om att omfamna den festliga andan. Från Gå Ner I Vikt På En Vecka ett visuellt och upplevelsesperspektiv är Banff Ave.-området viktigt, så med parad och hela dagen, med internationella besökare som kommer in, det börjar jäsa den julen och hjälper dem att omfamna den kanadensiska julen. ‘

Efter paraden till slutet av Banff Ave., är den sista stora bash av kvällen på Legion för Santa’s Anonym Party.

Sammantaget kommer lukten av eggnog att driva genom gatorna och ljudet av Santa’s skratt kommer att echo av byggnaderna den 4 december, en dag tillbaka beskriver som ‘en familjeorienterad dag med energi från morgonen och då genom dagen, väl in i paraden kommer det att vara nonstop. ‘