Julafton fångas på videoinbrottsgarage

Julafton fångas på videoinbrottsgarage

MEADSAnger, förvärv och brott James Ward simmade med alla tre när han upptäckte sin garageport öppen och tusentals dollar värda verktyg stulna på julafton morgon.

Ännu mer upprörande visade säkerhetsbilden inbrottstjänsten, med en längd av galvaniserat rör, poppade låset på strukturen s bakdörr på 10 meter från sin 17-åriga dotter s sovrumfönster. ‘När är det det här filmen jag var riktigt upprörd’, sa han.

Inbrottet visste tydligen inte att Ward hade satt upp säkerhetskameror både utanför och inuti det fristående garageet bredvid sitt hem på Booth Quillen Road i ett lantligt område öster om Meads.

Kamerorna fångade bilder av inbrottarens ansikte och sheriffens suppleanter Gå Ner ett Kilo I Veckan arbetar för att identifiera honom; Ward har också bokat en $ 250 belöning för solid information och har fått några bra led.

Wards fru Kim upptäckte breakin när hon vågade ut för att hämta posten den morgonen, en vid öppen dörr berättade förtalet. Ward checkade inuti och såg garaget hade ransakats.

Ännu mer försvårande var att krympa händelsen i familjen s julafton planerar en dagstur till Cincinnati med biljetter till ett Bengals fotbollsmatch. Hela familjen, inklusive båda döttrarna, är raka fans.

Familjen gjorde det precis Viktminskning Tabletter i tid och glidde in i deras platser som nationalsången sluts.

Ward gjorde en punkt för att försäkra sin familj. ‘Iput på mitt glada ansikte och berättade för barnen att det var mitt problem och inte deras och att låta mig hantera det och inte låta det förstöra jul,’ sa han.

Han är fortfarande hoppfull att hans videofilm kommer att leda till att vissa semester beklagar inbrottstjänsten och hans tillflyktsförare. Tipsters uppmanas att ringa till Boyd County Sheriff’s Office på 606 739 5135.

(606) 326 2652 President Donald J. Trump tecknade lagstullar på stål och aluminium från flera länder. Tullen för stål är 25 procent och 10 procent för aluminium. Trump tror att flytten kommer Gå Ner I Vikt Snabbt att hjälpa inhemska stål- och aluminiumproducenter.

Kritiker av flytten, inklusive republikanska ledare som Paul Ryan, är rädda för ett handelskrig kan vara hotande. Europeiska unionen har redan hotat nya taxor på amerikansk export om Trumps förslag blir verklighet. Trump säger att handelskrig är ‘bra och lätt att vinna’.

Artiklar Fina farväl: Sörjare säger farväl till en amerikansk hjälte i GreenupBoys Sweet Sixteen: Sparks Boyds stapleHepatitis Ett fall rapporterat vid Boyd County fängelse; 12: e Hep Ett fall i Boyd i år. En stor överdos rapporterad. Rådsmannen anklagad med en prövningsbrott strax efter skyldig åtal mot metavgifterBlazer grad memorializes sen lärare med program för att hjälpa andra ‘Bax’ arv kommer att leva på West CarterDowntown Ashland fastigheter och en urban renaissanceGirls Sweet Sixteen anteckningsbok: Familjaffär för Lady LionsBoyd-lärare förenar sig för att gå in