Jul önskningar

Jul önskningar

Julen önskar Några önskade jobb för sina föräldrar. Vissa ville att deras hus inte skulle uteslutas. En önskad sak att bli bättre för General Motors. Dessa var inte typiska brev till Santa. Oakland Press läsare blev ombedda att få barn att skicka in sina julen önskningar.

Svaret var överväldigande; nästan 60 barn svarade.

Jag har varit en bra person i år, men min älsklings syster var också bra. Hon har växt och växt. Jag tror att hon kommer att vara 1 på jul, och hon är nästan lika ålder som min bror. När hon är 1 tror jag att hon kommer att gå. När hon är 1. Nuvarande jag vill ha är att min syster ska lära sig att gå.

JoJuan Jarrells, 7 år gammal, Owen Elementary School, Pontiac

Jag älskar dig och jag älskar jul på grund av min lilla brorsdotter Bailey. Hon är bara 2 1/2 år. Jag har varit bra för min lilla systerdotter. Jag älskar henne för att hon är den bästa älskaren någonsin. Hon är söt och jag älskar henne så mycket. Jag vill att du ska ge Bailey massor av gåvor eftersom hon är speciell. Den bästa gåvan för mig är att Bailey ska ha en bra jul.

Donaven Turcotte, 9 år gammal, Owen Elementary School, Pontiac

Jag tycker att du har ett bra jobb att ge presenter till barn. Du har en bra tid att hjälpa de sjuka och fattiga att ha ett hus också. De behöver dig för att hjälpa dem mer än mig. Jag vill att du ska hjälpa andra för mig den här julen.

Oakland Press läsare blev ombedda att skicka in sina julkort önskemål till Santa. En grupp barn i fru Hamzeys tredje klass i Beaumont Elementary i Waterford Township svarade hjärtligt.

Världen är extraordinär. så är The Okland Press. Min största jul önskan är att världen kommer att vara trygg och glad eftersom det inte handlar om presenter handlar det om att vara glad för vad du har.

Andra bokstäver kom in från hela.

Alexus Wellons, 10, Emerson Elementary, Pontiac

Kära Santa, jag heter Alexus Wellons. Jag är 10. Jag går till Emerson Elementary School. Jag önskar att de fattiga kunde ha ett hus och ha mat. Jag önskar också några långa byxor till min lärare Fru Rush som är lång och fin. Hon hjälper till med att korsa gästen efter skolan. Hon gör en afterschool handledning och hon är en trevlig och bra lärare. Jag vill ha en väska för min princip Mrs. Northcross hon är en bra Principl. Hon hjälper till på kontoret. Jag önskar också att jag kunde ställa in en Detroit Pistons klocka för min Gå Ner I Vikt Snabbt mamma. Jag önskar också att bensinstationerna har lägre priser på gas.

Hej jag heter Lekarris Lee. Jag är en 13 årig pojke och jag ville ha en julklapp till min mamma. Jag behöver dig för att hjälpa henne att hålla min mormors hus. och det var som min mormor hade det här huset som barn. Och min farfar övergav mig / oss så nu behöver jag det att bli som mitt mammas barn och vi vill inte att det här huset ska gå in i förskärmaren, snälla hjälp min mamma att behålla det här hus.

Shania Nutlouis, 9, Webber Elementary, Lake Orion

Hej I år Gå Ner ett Kilo I Veckan flyttade jag till en ny stad och började på en ny skola, det är Webber och jag träffade en mycket fin tjej, heter Judith, och hon blev min första vän. Vi klarar oss riktigt bra. Nyligen har Judith diagnostiserats med leukemi och är väldigt sjuk. Hon har varit borta från skolan under en lång tid och jag saknar henne. Min önskan om julen är att Judith börjar känna sig bättre så att hon kan komma tillbaka till skolan. Familjen som många familjer går idag igenom tuffa tider Min klass och skola började samla in pengar till sin familj, men jag kunde inte skänka mycket pengar till henne eftersom min pappa blir avskedad och min mamma har inte jobb just nu. Jag vet att Santa vann inte kunna få mig mycket i år men i alla fall är jag hälsosam och mina föräldrar behöver inte oroa sig, som Judiths familj. Men jag oroar mig för henne och det gör mina klasskamrater.

Brianna Catano, 6, Alcott Elementary, Pontiac

Min jul önskan är för min mamma. Jag vill att min mamma ska ha en bra semester med mig och min pappa. Jag älskar henne väldigt mycket och jag vill önska alla en god jul !!

Keyshon Timmons, 7, Emerson Elementary, Pontiac

Jag heter Keyshon Timmons och jag går till Emerson Elementary School. Jag är sju. Jag önskar att min lärare, herr Gaudard, skulle få en semester var tredje månad, hon skulle bli uppdaterad för alltid i skolundervisningen varje klass hon får.

Jeremiah Gilbert, 8, Whitmer Human Resource Center, Pontiac

Jag önskar att världen är med fred på jul.

Emily Gilbert, 7, Whitmer Human Resource Center, Pontiac

Jag önskar att det skulle finnas kärlek i denna värld.

Veronica Latimer, 10, Our Lady of the Lakes, White Lake

Kära Oakland Press, Min jul önskan för detta år är en ecomomy förändring. Vad jag menar med ekonomisk förändring är att människor kommer Gå Ner I Vikt Snabbt att kunna hålla sina jobb, hus och allt. Jag skulle vilja att denna önskan skulle gå till min pappa eftersom han arbetar för GM, så han kan bli avskild. Vi vet aldrig vad som ska hända nästa år. Vi kan förlora vårt hus, våra kläder, våra leksaker och våra husdjur. Om någon skulle kunna göra den här önskan, skulle det vara den mest underbara sak någonsin.

Hunter Hilton, 10, Our Lady of the Lakes, Waterford

Kära oakland Press, jag önskar att alla håller sitt jobb. Om alla höll sina jobb mindre skulle människor vara hemlösa. Min önskan är för alla. Jag skulle vilja ha den här önskan att bli sann för att hjälpa världen.