Jul är bästa tiden att ge tillbaka

Jul är bästa tiden att ge tillbaka

Jul är varje barns favoritferie. Presenter är deras dröm den dagen, Gå Ner I Vikt På En Vecka men vad handlar jul egentligen om?

För mig är jul ett sätt att ge. Nu vet jag det här eftersom min familj fick mig att inse vad det egentligen handlar om. Det är ett sätt att hjälpa barn eller familjer i nöd.

I år tänkte min mamma och styvmamma på ett sätt att ge tillbaka. De frågade min äldre syster och jag hur vi skulle känna om ett av våra gåvor togs från oss för att ge ett barn som behövde det mer än vi gjorde.

Det fick mig att börja tänka. När jag tänkte på en minut sa vi att det var OK eftersom det var bra att ge tillbaka. Jag trodde att det här skulle vara en väldigt bra idé, och det fick mig att undra varför fler familjer inte gör det här. Det lägger en idé i mitt huvud: De flesta barn får många presenter den här tiden på året, men hur är de andra barnen, de som behöver nya saker men deras familj har råd med det? Vad är jul för dem?

Jag kommer ihåg när jag var yngre, julen var den bästa semestern eftersom vi fick presenter. Om du frågar något barn vad julen betyder för dem, kommer de förmodligen att berätta något om det här: Jag, julen är en tid när jag får presenter från Santa, eftersom han tittar på mig och kommer att ge mig presenter eftersom jag var bra i år. Gå Ner ett Kilo I Veckan hörde det från alla mina unga kusiner. Varje gång jag frågar dem, berättar de för mig samma svar men lägger till att de tycker att de borde få en miljon gåvor, vilket får mig att skratta för att jag var på samma sätt.

Jag vill försöka ge tillbaka eftersom några andra kristusår sedan kände mig att min andra sida av familjen inte var för rik, så det fick mig att tänka, varför skulle de behöva ge presenter till mig? Den morgonen gick jag ner, och som alltid fanns presenter. Viktminskning Tabletter Jag ville inte säga något för mig, den oförskämda. När du får presenter på julen säger du ingenting för att hålla semesteren jubel. Det känns bara fel att veta att vissa barn får massor av presenter, andra får några presenter, och vissa får ingenting alls.

Jag tänkte aldrig riktigt på hur lycklig jag var förrän lite tidigare i år när min bekräftelsegrupp gjorde en Operation Christmas Child skolåda. Det där du fyller en skolåda med saker som barn skulle vilja och skickar det till någonstans i världen som är mindre lyckligt. Jag tror att fler människor bör förstå hur viktigt det är att hjälpa andra.

Hur skulle du känna om det var din familj som inte fick något för jul? Jag tycker att det som min familj gör är bra, och jag vill göra det varje år från och med nu.