Jul varje dag i denna Florida-gemenskap

Jul varje dag i denna Florida-gemenskap

Var du än bor, är julen semesteret runt hörnet.

Om du är i Central Florida, är julen den uppräknade platsen också på vägen. För att vara lite mer exakt är den cirka 17 miles väster om centrum av Titusville på State Road Gå Ner I Vikt Snabbt Piller 50 i Orange County.

Och om du letar efter säsongen, kan du bara hitta den här, den enda julen i världen med ett postkontor och, troligen, en närmaste största Gator-attraktion. Folkräkning. Medianinkomsten är $ 30 455. A ‘För försäljning’ tecken står framför den tidigare Christmas Country Craft ‘n julaffär, som stängdes tidigare i år efter mer än 15 år i affärer.

Men det finns en tyst glädje att finna i enkelheten av den här lilla julen.

Tre gator här bär bibliska, julcentrerade namn: Bethlehem, Luke och Matthew. Andra salute Santa’s four legged team Comet Street skär med Cupid Avenue, Antler Street med St. Nicholas Avenue. Det finns inte en liten ren i sikte, men åtta eller fler hästar finns i ett fält där Cupid Avenue slutar.

På hörnet av State Road 50 och Fort Christmas Road finns det ett permanent julgran, nativityscene, en betong Santa och en röd träsluga. Ett tecken förklarar att trädet är ‘en symbol för kärlek och god vilja; julingan varje dag på året. ‘

Julmarknaden och en frisersalong ligger i samma plaza som en shuttered tatueringsplats.

Om du i historien om denna nacke i Central Florida Woods, den välskötta och intressanta Fort Christmas Historical Park detaljerna beskriver områdets rötter, som daterar till Seminole Indiska Kriget 1837.

Och för dem som fortfarande skickar kort och paket i dina händer, är ingen resa till jul uppslagen utan ett stopp vid julpostkontoret, Postnummer 32709.

Det är en kompakt tegelbyggnad med brev till Santa-brevlåda i lobbyn. Det finns också ett träd nära ett bord och en räknare full av människor som gissar upp semesterkort med postkontor, gummistämplar av jul, kransar och andra hälsningar. måste lämna din förarens licens med en kontorist för att låna en av stämplarna och en bläckkudde: Människor har varit kända för att vara ganska Grinch som att stjäla stämplarna.

Wedgefields boende Jan och Anita Gaal, nederländska inhemska, har skickat kort runt om i världen från jul i nästan 20 år.

‘Jag får mycket reaktion, som’ Åh, det är så coolt ‘, säger Anita. ‘Folk gillar det mycket.’

De gör det säkert, sa Dawn King, postmästare här i fyra år.

Den 6 december, King, som bor i Port St. John, och en annan kontorist hanterade kunder vid räknaren. Två fönster; några väntar, särskilt i december.

Konung förutspår att den mest trafikerade Gå Ner I Vikt Snabbt Piller dagen i den här säsongen kommer att Viktminskning Tabletter komma måndag den 18: e.

Den 4 december skickade vi ut ett stort kortkartong ‘, sa hon, och det kommer bara att hakas upp härifrån senast den sista postdagen före The Big Day: lördag den 23 december. Förra året var cirka 1000 bitar av posten gick dagligen via postkontoret.

‘Alla kommer med en semestermood. Hon och hennes barn stannade på en ny veckodag med cirka 100 kort, på deras andra årliga junket till postkontoret.

Ella Grace, 11, Major, 10 och Silas, som 4, arbetade en samlingslinje för att få sina kort redo, medan 9 veckor gamla Hattie tittade från en babybärare nära brev till brev till Santa brevlåda.

‘Vi är glada att stämpla våra kort och skicka dem hem till våra vänner och familj i Alabama’, säger Lindsey Jordan, vars man, Jeremy, var på jobbet och kunde inte gå med i.

‘Vi har vänner i Maryland, South Carolina, North Carolina och Ohio. Det är bara något kul vi kan göra och visa dem att vi är från Florida.’

Och det är en bra inledning till vad som kommer till jul igen, semestern, inte platsen.

‘Barnen ser fram emot det, väldigt mycket, våra årliga traditioner, program i kyrkan, saker som det,’ sa Jordan.