Jul tamale försäljning fortsätter en semester tradition i Alabama

Jul tamale försäljning fortsätter en semester tradition i Alabama

Om du inte har beställt din jul tamales i år har du bara några fler köpdagar kvar.

The Hispanic Interest Coalition of Alabama tar fortfarande order på sin årliga semester tamale-försäljning, men tidsfristen för beställning är den här söndagen den 10 december.

Paketet ‘Allt som och en påse med chips’ innehåller också ett dussin tamales, tortillakvarnar, läsk och en burk Salsa Senorita i Viktminskning Tabletter en presentpåse som är tillgänglig för $ 45.

Detta är det 14: e året för HICA Christmas Tamale-försäljningen, som stöder den brittiska baserade koalitionsuppdraget att hjälpa latinska invandrare att anpassa sig socialt och ekonomiskt till livet i Alabama.

Även om det är relativt nytt i Birmingham, i Mexiko och andra Latino-länder, rituellt att förbereda och dela tamales vid jul går tillbaka århundraden.

‘Tillverkningen av tamales ger generationer av familj och vänner tillsammans, säger HICA: s verkställande direktör Isabel Rubio. Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ‘Det är där berättelser berättas, älskade’ minnen lever vidare, och överföring av kultur och värderingar överförs till andra generationer.

‘Tamale gör ger en känsla av gemenskap, älskar och bygger en bro mellan familjer även när de är långt borta,’ tillägger Rubio. ‘HICA tamale-försäljningen ger samma känsla av kärlek och samhälle till folket i Birmingham-området. Det är det vi strävar efter varje dag när vi kommer till Går Man Ner I Vikt jobbet eller går ut i samhället.’