Jul reflektion

Jul reflektion

När 2017 drar iväg återspeglas jag på året och kan bara säga att det varit mycket bisarrt. och sprider sig som ett eldsvält över landet. Alla har en åsikt och många vill ha en annan uppfattning.

Nu när vi under de senaste två veckorna av året ser jag normalt fram emot den varma fuzzy känslan jag får under julperioden. Efter juldagen är det inte ovanligt att jag slits mellan ett år, en ny början, nyårsbeslut och allt som kommer med 1 januari. Jag behöver fortfarande köpa svartögda ärter så att jag kan fortsätta min nyårsdags tradition. Lördag) kommer det att komma.

När jag skriver detta Gå Ner I Vikt Snabbt Piller reflekterar jag på mina bidrag till detta forum. Jag antar att det skulle kunna sägas att jag har bidragit med mina åsikter som vissa inte håller med. Med detta sagt hoppas jag att följande kommer att accepteras av läsarna i säsongens anda.

Julsäsongen är ett firande av Jesu födelse, en frälsare till mänskligheten. Jag säger god jul till Viktminskning Tabletter många människor jag vet inte, inte veta om jag kan ha förolämpat dem.

Att säga Happy Holidays skulle innebära att det inte är sant för mig själv och mina övertygelser. Jag på mina Gå Ner I Vikt Snabbt sena 50-talet, och jul brukade vara mindre kommersialiserad. Jag övertygade mig om att bortom hype och betoning på den ekonomiska inverkan av semesterperioden att den sanna innebörden av jul, Årsaken till säsongen, är Jesus födelsedag.